Katė Žymė Katės knygos puslapio žymekliai Klipas 7 vnt Mielas magnetinis knygos puslapis Žymių rinkinys Mokytojams Mokiniai Knygų mylėtojai Skaitymas

€1.35 €3.45

(3 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Paper
  • Type - bookmark
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šios žymės yra pagamintos iš popieriaus ir magneto medžiagos ir gali būti naudojamos ilgą laiką. Juos lengva naudoti ir jie lengvai nenukris. Galite juos naudoti norėdami pažymėti puslapius arba iškirpti pastabas. Jie taip pat yra puiki dovana jūsų šeimai ar draugams, kurie mėgsta skaityti. Šioje pakuotėje yra pakankamai žymių, kad atitiktų jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.

Specifikacijos:

Medžiaga: popierius + magnetas

Funkcija: ženklas

Tipas: žymelė

Metodas: magnetinis pritraukimas

Produktų sąrašas:

7vnt* Katės žymė

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Dekoratyvinis efektas: su 7Vnt juodos katės formos magnetinėmis žymėmis, kurios yra praktiškos ir gražios, galite suteikti knygoms ir žurnalams unikalų ir dėmesį patraukiantį prisilietimą, tuo pačiu turėdami pakankamai, kad patenkintumėte kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.

2. Aukštos kokybės medžiaga: magneto žymių spaustukai yra pagaminti iš popieriaus ir magneto medžiagos, kuri yra tvirta, patvari, nelengvai deformuojama ir gali būti naudojama ilgą laiką.

3. Patogus skaitymo priedas: Naudodami magnetinę žymę galite lengvai įrašyti skaitymo eigą ir greitai rasti puslapį. Dėl magnetinio dizaino jį paprasta naudoti ir apsaugoti knygoje.

4. Platus pritaikymo spektras: Žymės Magnetinės yra daugiau nei tik jūsų skaitymo žymeklis. Tai taip pat puiki puošmena, dėl kurios jūsų knygos, užrašų knygelės ar žurnalai atrodys patrauklesni.Galite naudoti įvairiems tikslams, nesvarbu, ar esate mokykloje, biure ar namuose.

5.Puiki dovana: Katės žymė yra puiki dovana Padėkos dienai, Kalėdoms ir gimtadieniams. Padovanokite jį žmonai, meilužei, dukrai, vaikui, mokytojui ar knygą mylinčiam draugui, ir jie mielai jį gaus.

Visi atsiliepimai

2023-12-04

/

Pirkėjas

Моему коту понравились,закладки качественные,за свою цену-топ


2023-10-22

/

Pirkėjas

very cute, the magnets are pretty strong too


2024-01-11

/

Pirkėjas

kleiner dan verwacht maar leuk en schattig


Susiję produktai