Katės gaubtas Pet Pet Face Hood Guard Pet Skaidrus kvėpuojantis šuo ir katė Priežiūros snukiai Katės veido snukiai šuniui Katė Maža terpė

€5.12 €10.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - SCISSORS
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Galite apsaugoti savo augintinį naudodami mūsų katės veido apsaugą! Mūsų apsauga pagaminta iš patvarių medžiagų ir tinka katėms, kurių dydis svyruoja nuo S iki L.Skirtingai nuo kitų kačių snukių, mūsų apsauga nėra užsikimšusi ar lipni. Apsaugokite savo katę ir užtikrinkite, kad ji jaustųsi patogiai!

Specifikacijos:

S: Viršutinis ilgis (cm): 9cm / 3.54in; Dugno ilgis (cm): 6cm/2.36in; Burnos apimtis (cm): 20cm / 7.87in

M: Viršutinis ilgis (cm): 11.5cm / 4.53in; Dugno ilgis (cm): 7.5cm/2.95in; Burnos apimtis (cm): 26cm / 10.24in

L: Viršutinis ilgis (cm): 11.5cm / 4.53in; Dugno ilgis (cm): 7.5cm/2.95in; Burnos apimtis (cm): 30cm / 11.81in

Medžiaga: PP

Pakuočių sąrašas:

1* Katės veido apsauga

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kvėpuojantis katės snukis: su tuščiaviduriu katės modelio dizainu šis snukis suteikia jūsų katei patogų kvėpavimo patirtį. Tai leidžia cirkuliuoti snukio viduje esančiam orui, todėl jis nėra užsikimšęs ar drėgnas.

2.Nelengva sulaužyti: Pagamintas iš patvarios PP medžiagos, šis katės snukis žada ilgalaikį tarnavimo laiką ir saugumą jūsų augintiniui. Jo pakartotinai naudojama medžiaga yra atspari kramtymui ir pažeidimams, užtikrinanti išskirtinę apsaugą nuo kačių elgesio.

3.Easy Use: Šis katės snukis yra greitai ir lengvai uždedamas ir nuimamas, su elastinga juosta, kuri yra stipri įtempimo metu ir nekenkia katės kailiui. Jis taip pat prisitaiko prie įvairių dydžių kačių galvų ir nėra lengva nukristi.

4. Įvairios programos: Naudodami mūsų katės snukį, galite prižiūrėti, maudytis ar kirpti katės nagus, nesijaudindami dėl įbrėžimų ar įkandimų. Tai taip pat užtikrina saugumą kelionės metu ir neleidžia jūsų pūkuotam draugui pakenkti kitiems.

5. Subtili dovana: mūsų katės snukio dydis svyruoja nuo S iki L, todėl puikiai tinka visoms katėms ir šunims. Jo minkšta, kvėpuojanti medžiaga nedirgins jūsų augintinio odos.Puiki dovana augintinių mylėtojams, norintiems užtikrinti savo augintinių saugumą ir komfortą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai