AZQUEEN 34inch ilgos tiesios sintetinės pynės Ponytail plaukų priauginimas Juoda ruda pinta ponytail tinka moteriškiems perukams

€5.37 €10.75

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - AZQUEEN
  • Unit Weight - 160g/piece
  • Material Grade - High Temperature Fiber
  • Can Be Permed - Yes
  • Origin - Mainland China
  • Texture - STRAIGHT
  • Items per Package - 1 Piece Only

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Natūralus ir minkštas: Pagamintas iš aukščiausios kokybės karščiui atsparių sintetinio pluošto plaukų, madingas, ryškus, stilingas ir universalus; priverčia pintą ponytail priauginti atrodyti ir jaustis kaip jūsų pačių plaukai.

MOMENTINIS ILGIS & TŪRIS - 34 colių ypač ilgi pinti ponytail priauginimai yra labai universalūs begalinėms plaukų palaimos dienoms. Išreikškite save be vargo įvairiais būdais formuodami plėtinį bet kokiai progai.

"Out of the Box": šis pratęsimas yra gyvenimą keičiantis plaukų įsilaužimas pradedantiesiems! AZQUEEN ilgai pintas ponytail plaukų priauginimas yra lengviausias būdas pakeisti plaukų spalvą, stilių, ilgį ar tekstūrą jų nepakenkiant ir nepažeidžiant kenksmingų cheminių medžiagų ar karščio.

Patogus ir saugus: plaukų juostos pagrindas yra lengvai tepamas ir labai atsparus; patogiai ir saugiai laiko papildomą prailginimo svorį, kad būtų galima dėvėti visą dieną.

Kaip taikyti: 1. Suriškite plaukus į arklio uodegą. Tada suriškite pintą ponytail pratęsimą aplink savo ponytail. 2. Atskirkite trumpesnes sintetinių plaukų sruogas nuo ilgesnių. Padalinkite plaukus į 3 dalis ir pinkite juos sintetiniu plaukų priauginimu. 3. Pritvirtinkite pynę skaidria elastine juostele ir apvyniokite aplink plaukų gabalėlį. 4. Pritvirtinkite jį bobby smeigtukais

Visi atsiliepimai

Susiję produktai