Gipso kartono greito pjaustymo rankinis obliavimas "pasidaryk pats" medienos apdirbimo gipso kartono kraštų nuožulnumas greitai apdaila gipso kartono minkštas medžio lentų kraštas

€4.91 €10.24

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Metal
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote gipso kartono kampinio pjaustytuvo, kuris būtų tvirtas, patvarus ir suteiktų kokybišką aštrų kraštą? Neieškokite daugiau! Mūsų pjaustytuvas pasižymi dideliu našumu ir yra lengvai naudojamas, kontroliuojamai ir saugiai veikia nuo pirmo iki paskutinio milimetro. Investuokite į įrankį, kuris tarnaus ilgai, ir kiekvieną kartą tinkamai atliksite darbą naudodami mūsų kampinį pjaustytuvą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Obliavimas

Medžiaga: ABS

Tinka: gipso kartono kamštinės plokštės garso izoliacinei plokštei

Pakuočių sąrašas:

Gipso kartono apvadas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvari medžiaga: Šis gipso kartono kraštas yra suprojektuotas pagal ergonomiką, todėl ilgą laiką galite jaustis patogiai, kai naudojamas surinkimo linijoje. Visas daiktas pagamintas iš sutirštintos ABS medžiagos, kurią nėra lengva sulaužyti, nelengva nukristi, ji yra tvirta ir patvari.

2.Lengva naudoti: Šis gipso kartono kraštas yra būtinas rankinis įrankis gipso kartono, kamštinių lentų ir kt. Apipjaustymui. Greitai ir lengvai pasiekite švarius kraštus, sutaupydami brangaus laiko ir pastangų.

3. Lengvas apvadas: tiksliai ir lengvai atitraukite gipso kartono kraštus atgal ir nuplėškite naudodami mūsų gipso kartono kraštą. Pasiekite aštrų, kokybišką kraštą, kad galėtumėte profesionaliai užbaigti bet kurį projektą.

4. Puikus tikslumas: dirbkite visiškai kontroliuodami ir saugiai nuo pradžios iki pabaigos, sukurdami tikslias pjovimo briaunas naudodami tris aštrius šio gipso kartono kraštus. Kiekvieną kartą pasiekite tobulumą taisydami!

5. Besiūlė jungtis: Pasiekite tobulą apdailą naudodami šį gipso kartono kraštą, sukurdami sklandžią ir lygią jungtį tarp dviejų plokščių. Jo didelis našumas leidžia greitai užpildyti, todėl idealiai tinka profesionalams. Gaukite efektyvų kraštą savo projektui!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai