šoninis staliukas su įkrovimo stotele, siauras galinis stalas su USB prievadais ir lizdais, 3 pakopų naktinis staliukas su medžiaginiu stalčiumi gyvenimui

€54.60 €70.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

【Šoninis staliukas su lizdais】Turėdami 2 standartinius lizdus &2 USB prievadus, galite lengvai įkrauti telefoną, nešiojamąjį kompiuterį, žaidimų konsolę ir lempą vienu metu. Unikalus lizdų dizainas gali neleisti adapteriui blokuoti gretimų kištukų, todėl visada būsite visiškai įkrauti.

【Saugesnis &; tvarkingas】Įmontuotas kištuko dizainas, kad būtų išvengta gėrimų išsiliejimo, kad kiltų pavojus saugai, būtų užtikrintas mažų vaikų saugumas namuose; viršutinio pusės atverčiamo dangtelio dizainas, leidžiantis jums turėti daugiau vietos darbalaukyje; pusapvalė anga, kad kabelis per šonus, darbalaukis būtų tvarkingesnis.

【Erdvi saugykla】Šiame galiniame daiktadėžėje yra medžiaginis stalčius ir dvi atviros lentynos daiktams laikyti. Atvirose medinėse lentynose telpa jūsų kasdieniai poreikiai, tokie kaip puodeliai, lempos, knygos, ekranai ir laikymo krepšiai, o nešiojamas medžiaginis stalčius gali suteikti paslėptą asmeninių daiktų saugyklą.

【Super erdvės taupymas】Matavimas 11,8 "W x 23,6 "D x 24 "H, kompaktiškas šio 3 pakopų galinio stalo dizainas leidžia jam tarnauti kaip sofos šoninis stalas, kurį galima lengvai pastatyti tarp sofų, taip pat naktinis staliukas, skirtas ankštai erdvei tarp lovos ir sienos. Padarykite tai savo mažų erdvių dekoravimo dalimi.

【Patvarumas &stabilumas】Šis paprastas ir retro siauras šoninis stalas pagamintas iš aukštesnės kokybės medžio drožlių plokštės ir tvirto plieninio rėmo, su 4 reguliuojamomis kojomis, kad jis būtų stabilus net ant nelygios žemės, tiek patvarus, tiek stabilus. Galima įsigyti iš keturių skirtingų medienos grūdelių, todėl tai yra unikalus jūsų svetainės dekoras.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai