Pripučiamas valties veržliaraktis Lengvas TPU oro įleidimo veržliarakčio įrankis Nepralaidus sandariam veržliarakčiui Lygūs valčių priedai 4 stiliai baidarėms

€2.60 €3.73

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Reikia praktinio įrankio, kaip atidaryti ir uždaryti plausto pripūtimo vožtuvus? Išbandykite mūsų pripučiamą plausto veržliaraktį! Jis turi mažą dydį, kuris telpa jūsų kišenėje, ir keturis stilius, iš kurių galite rinktis. Lygūs paviršiai nesubraižys jūsų plausto ar rankų. Gaukite savo šiandien.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Inflatable Boat Wrench

Medžiaga: TPU

Spalva: Juoda, pilka

Dydis: 14.4 * 3.1 * 3.5CM / 5.66 * 1.22 * 1.37IN (apytiksliai)

Svoris: 20G (apytiksliai)

Stilius: 4 stiliai, iš kurių galite rinktis

Pakuočių sąrašas:

1 * Pripučiamas valties veržliaraktis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puiki medžiaga: Pagamintas iš puikios TPU medžiagos, šis pripučiamas valties veržliaraktis gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą įvairiomis vandens sąlygomis.Jį lengva nešiotis ir laikyti, jis gali padėti greitai ir efektyviai sutvarkyti valtį.

2. Patogus naudoti: Su šiuo pripučiamu valties veržliarakčiu jums nereikės jaudintis dėl sunkaus įrankio nešiojimo. Jis greitai ir lengvai pripučiamas. Tai patogus ir universalus įrankis bet kuriam valties savininkui.

3. Patogus dizainas: Nesvarbu, ar jums reikia pripūsti, ar ištuštinti valtį, šis veržliaraktis gali padėti tai padaryti greitai ir lengvai. Jame yra 4 skirtingų tipų adapteriai, kurie tinka daugumai oro vožtuvų, todėl galite jį naudoti įvairioms pripučiamoms valtims.

4. Lengvas ir patikimas: Šis pripučiamas valties veržliaraktis pasižymi smulkiomis detalėmis ir išskirtiniu meistriškumu, rodančiu jo kokybę. Jis pagamintas iš lygių paviršių ir aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių komfortą ir ilgaamžiškumą. Jį taip pat paprasta ir ergonomiška naudoti ir valdyti.

5.Efektyvus vožtuvų veikimas: Šis pripučiamas valties veržliaraktis gali susidoroti su įvairių laivų, tokių kaip kanojos, baidarės, plaustai ir guminės valtys, pripūtimo vožtuvais. Tai naudinga priemonė vandens entuziastams ir padeda efektyviai valdyti oro slėgį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai