Automobilis Sunkvežimis Gėrimo butelis Kavos vandens puodelio stovas Stovas Konteineris Telefonas Organizatoriai

€18.01 €36.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - ABS
  • Charger - No
  • Model Number - QXNE4NB1106037
  • Features - Lazy Bracket
  • Color - Black Gray/Black Green
  • Origin - Mainland China
  • Telescopic size of bottom - 6.5-10cm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite savo telefonus saugius ir pasiekiamus vairuodami su mūsų automobilinio puodelio laikiklio telefono laikikliu. Jo reguliuojamas pagrindas ir 360° pasukimas leidžia lengvai žiūrėti iš bet kurio

Pagamintas iš patvarios abs medžiagos, mūsų universalus daugiafunkcinis gėrimų puodelių laikiklio plėtiklis yra ne tik ekologiškas, bet ir sukurtas taip, kad tiktų bet kuriam telefonui ir visiems išmaniesiems telefonams. Išplečiamas puodelis, besisukanti plokštė ir apatinis pagrindas užtikrina suderinamumą su bet kokio dydžio puodelių laikikliais.

Sukurtas visiems išmaniųjų telefonų naudotojams, mūsų mobiliųjų telefonų laikiklio adapteris užtikrina saugų jūsų įrenginio sukibimą ir neleidžia jam nukristi ar sugadinti. Tai puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims, kuriems reikia patogaus ir saugaus būdo naudotis telefonais kelyje.

Nesvarbu, ar važiuojate ilgais keliais, ar tiesiog bėgate klystkeliais, mūsų automobilio puodelio laikiklio telefono laikiklis yra idealuskompanionas.Jo lankstūs lopšiai leidžia skirtingus žiūrėjimo kampus, todėl patogu skaityti ar žiūrėti vaizdo įrašus. Mėgaukitės laisvų rankų įrangos patogumu ir būkite vairuodami.

Atnaujinkite savo automobilį su mūsų universaliu automobilinio puodelio laikiklio telefono laikikliu. Dėl aptakaus dizaino ir 360° pasukimo jis yra stilingas ir funkcionalus bet kurios transporto priemonės priedas. Likite, lengvai naršykite ir laikykite telefoną pasiekiamoje vietoje, tuo pačiu mėgaudamiesi patogia ir saugia vairavimo patirtimi.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Spalva: juoda pilka / juoda žalia

Teleskopinis dugno dydis: 6.5-10cm

Komplektą sudaro:

1x puodelio laikiklis

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai