Savaime pripučiami kempingo miegmaišiai su pagalve Oro čiužinys su įmontuotu siurbliu Lengvas miego kilimėlis žygiams

€62.34

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savaime pripučiami kempingo miegmaišiai su pagalvės oro čiužiniu su įmontuotu siurbliu Lengvas miego kilimėlis žygiams [ 100% juosta nauja ir aukštos kokybės. ] : Didelis atsparumas dilimui ir puikus patvarumas

[ Lengvas ir su mygtukais šone ] : Šios kempingo putų pagalvėlės yra apie 1.12 KG, jas galima sulankstyti, kad būtų galima įdėti į nešiojimo dydžio pakavimo krepšį (pridedamas), šį kilimėlį galite pasiimti su savimi bet kada bet kur be vargo. Turėdami mygtukus šone, galite lengvai pritvirtinti vieną prie kito miego pagalvėlės ir padaryti ją dvigule lova!

[ Atsparus drėgmei ir išsaugokite šilumą ] : Šis savaime pripučiamas miego kilimėlis pagamintas iš nailono medžiagos ir TPU hermetiškos dangos, naudojamos tik stipriausiai stovyklavimo įrangai. Medžiaga ne tik daro jį atsparų vandeniui / drėgmei, bet ir palaiko šilumą šaltais vakarais

[ Greita infliacija/defliacija ] : Galite lengvai praleisti apie 1 minutę, kad pripūstumėte miego kilimėlį, užspausdami arba paspausdami ranką, nes jame yra įmontuotas kojų siurblys. O išleidimo vožtuvas turi dviaukštį dizainą, vienas skirtas pripūsti arba lėtai išleisti orą, kad būtų galima sureguliuoti jums patinkančią firmą, o 2-asis skirtas greitai defliacijai.

Spalva: tamsiai mėlyna

Medžiaga: nailonas + TPU

Dydis: 197 x 65 x 14cm

Laikymo krepšio dydis: 35x13.5cm

Svoris: 1.12KG

Pakuote sudaro:

1 x kempingo kilimėlis

1 x laikymo krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai