800 vnt. lipnūs rodyklės skirtukai, 4 lapai Morandi juostelės indekso skirtukai, rašomi puslapio lipnūs lapeliai su liniuote puslapių žymėjimui

€4.19 €6.65

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Paketas]:4 nustatykite stačiakampių užrašų vėliavėles su liniuote, iš viso 800 vienetų skirtukų, 0,4 colio lipnius skirtukus su 40 skirtingų morandi spalvų.

[Permatomas ir raižomas]: pagamintas iš aukščiausios kokybės PET medžiagos, atsparus vandeniui ir be kvapo. Permatomas dizainas leidžia niekada neslėpti jokios pažymėtos informacijos. Tai yra rašomas ir sklandus rašymas, galite jį naudoti rašydami ar pažymėdami.

[Spalvingi žymekliai]:Spalvingi lipnūs puslapio žymekliai, naudokite juos norėdami pažymėti ir paryškinti svarbią informaciją, skirtingų spalvų rodyklės etiketės traukia akį, kad galėtumėte lengvai rasti. Taupykite savo laiką, pagerinkite savo darbą ir studijų efektyvumą.

[Daugkartinis naudojimas]:Šie indekso skirtukai gali būti naudojami biuro failų pildymui, užrašų darymui studentams ir kasdienio gyvenimo atmintinės lipdukui, rekomenduojama rašyti tušinuku ar pieštuku.

[Tobula dovana]:Gražūs ir įspūdingi lipnūs indekso skirtukai suteiks jūsų gyvenimui daugiau linksmybių, tai bus saldi dovana, taip pat bus laukiama su studentais, biuro darbuotojais, mokytojais, šeimomis, kolegomis ir pan.

Spalva: mišri spalva

Medžiaga: augintinis

Pakuote sudaro:

4 rinkiniai * Stačiakampių užrašų vėliavėlės su liniuote

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai