Durų vyrių tepalų rinkinys Langų gumos purškimo tepalas Nešiojamas automobilių guminis sandariklis Diržo minkštinimo tepimas durų vyriams

€2.46 €4.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jis yra saugus naudoti ir yra paruoštas naudoti su puikiomis atskyrimo ir tepimo savybėmis. Jo ilgaamžiškumas užtikrina ilgalaikį veikimą. Idealiai tinka naudoti elektromobiliuose, dviračiuose, duryse ir langų vyriuose.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Door Hinge Lubricant kit

Turinys: 50ML

Produkto dydis: apie 8x4x5cm / 3.15x1.57x1.97 colių

Pritaikytas: naudojamas tepti stumdomus stoglangius, nenormalų durų triukšmą, sėdynių bėgelius, durų vyrius ir svirčių sistemas

Pakuočių sąrašas:

1 * durų vyrių tepalo rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugus naudojimas: Šis produktas turi švelnią formulę, kuri giliai įsiskverbia į vyrius ir užtikrina ilgalaikį tepimą. Jis tinka žemai ir aukštai temperatūrai, neužšąla ir neištirpsta.

2. Lengvas valdymas: Šis tepalų rinkinys yra patogus sprendimas sutepti stumdomus stoglangius, sėdynių bėgelius ir pašalinti durų triukšmą.Paruoštas naudoti su aplikatoriumi ir valymo šluoste, jis užtikrina patogumą ir komfortą jūsų automobiliui.

3. Universalūs tikslai: Šis durų vyrių tepalo rinkinys pasižymi puikiomis atskyrimo ir tepimo savybėmis ir maža garavimo tendencija. Jis gali pasiūlyti keletą funkcijų, tokių kaip triukšmo mažinimas, rūdžių prevencija ir vyrių tarnavimo laiko prailginimas.

4. Tarnaukite ilgą laiką: atlaikykite bet kokias oro sąlygas naudodami mūsų durų vyrių tepalų rinkinį, kuris užtikrina gerą patvarumą, stabilumą temperatūroje, atsparumą vandeniui ir senėjimui. Patirkite puikų atsparumą ir ilgalaikį veikimą, kad jūsų durų vyriai būtų patikimai sklandūs ir tylūs.

5. Išsamus pritaikymas: mūsų durų vyrių tepalų rinkinys leidžia bet kokioms metalinėms dalims veikti sklandžiau ir tyliau. Jis plačiai naudojamas elektromobiliuose, dviračiuose, durų ir langų vyriuose, taip pat kitose pramonės ir buities srityse.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai