ELOS-Grip Tape Ledo ritulio juostos lazdelės Neslystantis vandeniui atsparus mėlynas kamufliažinis įvyniojimas Lengvai ištempiamas ir suplėšomas ledo rituliui, slidinėjimui

€9.50 €13.39

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

ELOS-Grip Tape Hockey Tape Sticks Anti-Slip Waterproof Blue Camouflage Wrapper Easy To Stretch And Tear For Ice Hockey,Skiing Patvari medžiaga: Ledo ritulio juosta pagaminta iš poliesterio medvilnės, kuri yra atspari vandeniui ir dilimui audinio diržas. Užuot naudoję žirkles, galite šiek tiek nuplėšti juostą.

Lipni: Rankena gali prilipti prie savęs be klijų, kuriuos galima lengvai įklijuoti, nulupti ir palikti be klijų.

Profesionaliam naudojimui: Juosta gali užkirsti kelią ledo ar sniego kaupimuisi, todėl ledo ritulininkai gali apvynioti ledo ritulio ašmenis ir pridėti ledo ritulio vaško, kad geriau valdytų ledo čiuožyklą.

Platus pritaikymas: Šis elementas taip pat gali būti naudojamas jodinėjimui, šokiams, medžioklei, marlės trenerio juostai, tenisui, žvejybai, lakrosui, kuris neprilips prie odos.

Spalva: Ledo ritulio lazdų spalva yra mėlynas kamufliažas, kuris yra ryškus ir gerai atspausdintas, puikiai tinka papuošti ledo ritulio lazdą.

Spalva: Balta

Medžiaga: poliesterio medvilnė

Dydis: 2.5cm x 25m

Pakuote sudaro:

2 x Grip Tape ledo ritulio juostos lazdelės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai