Kalėdų dešra Šunų durų kilimėlis Šuo Juokingi šunys Tema Durų kilimėlis Žiemos pasveikinimo kilimėlis bet kuriam įėjimui

€7.58 €14.59

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - PVC
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

IMNT Taksas Įėjimo grindų kilimėlis Juokingas durų kilimėlis Durų kilimėlis Dekoratyvus vidiniam išoriniam įėjimui Kilimėliai IMNT

Prekės specifikacija:

Funkcijos:

Individualizuota dekoracija: Patvarus durų kilimėlis gali papuošti jūsų namus šiluma ir asmeniškumu. Šis durų kilimėlis yra labai plonas ir rekomenduojame jį naudoti patalpose. Taip pat tinka naminių gyvūnėlių kilimėlis, šunų kilimėlis, pasveikinimo kilimėlis, įėjimo kilimėlis.

Aukšta kokybė: Vidaus lauko kilimėlis, purvas ir purvas iš jūsų namų. Šis įėjimo kilimėlis yra patvarus ir atsparus dilimui su medžiaga, užtikrinančia, kad spalva neišbluks net saulės šviesoje.

Neslystantis pagrindas: Neslidus pagrindas gali užtikrinti, kad kilimėlis būtų stabilus ant grindų ir lengvai neslystų. Nepriklausomai nuo to, ar naudojimas bet kur gali būti veiksmingas, kad būtų išvengta slydimo.

Plačiai naudojamas: Puikus kostiumas virtuvei, įėjimo keliui, taip pat balkonui, biurui ir svetainei.Su juokingomis ar garsiomis gyvenimo citatomis ir akį traukiančiu spausdinimo paviršiumi,padarykite šį kilimėlio kostiumą dekoro sričiai.

Aptarnavimas: pirkite užtikrintai! Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas visada. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, mes būsime jūsų paslaugoms 24 valandas per parą.

Specifikacijos:

Dydis: 40 * 60CM

Medžiaga: poliuretano elastinis pluoštas

Svoris: 190g

pastabos: Prašome leisti nedidelius dydžio nuokrypius dėl rankinio matavimo, o apšvietimas fotografijoje gali lemti spalvų skirtumą nei realios.

Komplektą sudaro:

1*durų kilimėlis

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nemokamą greitąjį pristatymą, kurio pristatymas užtruks tik 3–8 dienas. Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4, Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?: Jei baigiasi jūsų pirkimo apsaugos laikas, susisiekite su mumis ir mes galime padėti jums jį pratęsti. Taigi jūsų pinigai nepateks į mano sąskaitą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai