Kačių lova su gobtuvu Cave Žavingas ausų dizainas Kačių lovos su neslystančiu dugnu Jaukus naminių gyvūnėlių urvas Patogus katės lizdas Naminių gyvūnėlių žiemos reikmenys

€12.77 €25.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Beds
  • Type - cats
  • Material - FIBER
  • Feature - Eco-friendly
  • Origin - Mainland China
  • Is Smart Device - no

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Kačių lova su gobtuvu Cave Žavingas ausų dizainas Kačių lovos su neslystančiu dugnu Jaukus naminių gyvūnėlių urvas Patogus katės lizdas Naminių gyvūnėlių žiemos reikmenys Didmeninė prekyba \Dropshipping

Punktai:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Laikykite savo mylimą augintinį jaukiu ir šiltu su mūsų šunų urvu su gobtuvu. Triušio kailio audinys yra ne tik pliušinis ir kvėpuojantis, bet ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos su minkštu atšokimu. Tai sukuria minkštą ir patogų atsitraukimą, kuris lengvai nedeformuosis, todėl tai yra puikus poilsio ženklas jūsų pūkuotam draugui.

2.Saugumo jausmas: skatinkite ramų miegą savo kačių kompanionui su mūsų šunų urvu su gobtuvu. Kadangi katės mėgsta būti apgaubtos pūkais, minkšta ir jauki lova suteiks idealų pūkuotą prieglobstį. Pusiau uždengta katės lova efektyviai izoliuoja išorinį triukšmą, suteikdama augintiniams didesnį saugumo jausmą ir užtikrindama, kad jie pabustų jausdamiesi žvalūs.

3.Sąranka be rūpesčių: Mūsų šunų urvas su gobtuvu leidžia lengvai pastatyti jūsų augintinio lovą su neslystančiomis latekso dalelėmis, kurios užtikrina be rūpesčių išdėstymą ant plytelių ir kietmedžio grindų jūsų namuose. Nebereikia jaudintis dėl jūsų augintinio lovos judėjimo su šiuo stabiliu ir saugiu pasirinkimu.

4. Bendras tikslas: Pridėkite prašmatnų prisilietimą prie savo namų su mūsų šunų urvu su gobtuvu. Tai ne tik jaukus naminių gyvūnėlių lizdas, bet ir stilingas dekoravimas. Mielas ausų dizainas ir princesės stilius leis jūsų augintiniui atrodyti mielam ir jaustis patogiai. Naudokite jį kaip dekoratyvinį akcentą ir savo namams.

5. Dosnūs dydžio variantai: Mūsų šunų urvas su gobtuvu yra 40 cm, 50 cm ir 60 cm dydžio, todėl yra pakankamai vietos daugumos dydžių augintiniams. Dėl augintiniams pritaikyto dizaino ir minkšto, šilto interjero jiems patiks jaukus poilsis.

Aprašymas:

Sukurkite jaukias rekolekcijas savo pūkuotam draugui su mūsų pliušinio gaubto katės lovos urvu.Pagaminta iš tvirtų ir kvėpuojančių medžiagų, ji suteikia saugumo jausmą ir prideda stiliaus jūsų namams / svetainei. Be rūpesčių vieta ant plytelių ir kietmedžio grindų leidžia lengvai judėti. Tinka daugelio dydžių augintiniams, jis taip pat gali būti naudojamas kaip naminių gyvūnėlių lizdas lauke.

Specifikacijos:

Projekto tipas: Šuns su gobtuvu urvas

Įdaras: pp medvilnė

Medžiaga: triušio kailio audinys

Dydis: 40cm, 50cm, 60cm

Pakuočių sąrašas:

Šuns su gobtuvu urvas*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai