Mountain Road dviračių grandinės stebuklingas mygtukas 8/9/10/11/12 Išleidimo greitis Nešiojama pavienių priedų dėžutė greičio grandinė Dviratis Qui B0I0

€1.63 €2.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pavadinimas: Dviračio greita nuoroda

Produkto dydis apie : 6-12S

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: metalai

Produkto savybės:

1. Greitas ir paprastas montavimas: Šis grandinės magijos mygtukas suteikia greitą ir paprastą būdą prijungti ir atjungti dviračio grandinę. Dėl novatoriško dizaino galite be vargo įdiegti arba pašalinti grandinę be jokių įrankių.

2. Suderinamumas: Greito prisijungimo mygtukas yra įvairių dydžių, kad tilptų skirtingi dviračių grandinės greičiai, nuo 6–8S, 9, 10, 11 iki 12 greičių grandinių. Tai tiek kalnų, tiek plento dviračiai, užtikrinantys universalumą ir patogumą.

3. Patvarus ir patikimas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis greito prijungimo mygtukas sukurtas taip, kad atlaikytų bekelės ir plento dviračių reikalavimus. Jis siūlo patikimą veikimą, užtikrindamas saugų ryšį tarp grandinių jungčių.

4. Patogus saugojimas: greito prisijungimo mygtukas yra greito prisijungimo pakuotėje, todėl jį lengva laikyti ir tvarkyti. Tai užtikrina, kad visada po ranka turėsite atsarginį mygtuką, kad galėtumėte greitai suremontuoti ar pakeisti.

5. Laiką taupantis sprendimas: Naudodami šį greito prisijungimo mygtuką galite sutaupyti laiko ir pastangų, kai reikia prižiūrėti grandinę. Tai pašalina tradicinių grandinės įrankių poreikį ir palengvina grandinės valymą, tepimą ar pakeitimą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

5 porų dviračio greita nuoroda

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai