Sink Caddy Organizer, Kithchen Kempinės laikiklis, Muilo šepetys Caddy Kichen kriauklės priedai Organizacijos Caddy organizatorius Kriauklė

€7.77 €12.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Use - Sundries
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sink Caddy Organizer, Kithchen Kempinės laikiklis, Muilo šepetys Caddy Kichen kriauklės priedai Organizacijos Caddy Organizatorius Kriauklė [Patogus drenažas] Kriauklės kempinės atramos apačioje yra porėta ventiliacija, lašelių dėklas yra nuimamas, jame yra išleidimo vamzdis, skirtas greitai nusausinti ir lengvai valyti.

Stipri laikomoji galia: Stačiakampis virtuvės kriauklės laikymo dėžės svorio centras yra stabilus ir laikantis, efektyviai užkertantis kelią slydimui.

Praktiškumas: Virtuvės kriauklės daiktadėžėje gali būti laikomi valymo reikmenys (pvz., Kempinės, šepečiai ir kt.), Virtuvės reikmenys (šaukštas, peilis, šakutė ir kt.) ir virtuvės įrankiai, kad virtuvės kriauklė būtų švari ir patogi

[Patvarumas] Šis stalo įrankių stovas pagamintas iš plastikinės medžiagos, kuri yra lengva ir patvari, su lygiu paviršiumi ir lengvai naudojama.

spalva: balta + juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: 15x10cm

Pakuote sudaro:

1 x Sink Caddy Organizatorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai