šildomas pelės kilimėlis ranka šiltesnis elektrinis šilumos pelės kilimėlis stalo kilimėlis didelis pelės kilimėlis šildymo kilimėlis elektrinis šilumos pelės kilimėlis stalo kilimėlis

€11.01 €30.58

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Rubber
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - tmddotda

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šildomas klaviatūros kilimėlis, pagamintas iš medvilnės ir lino, puikiai tinka norint išlikti šiltam ir patogiam darbui. Tai ne tik pelės kilimėlis, bet ir gali būti naudojamas pagal jūsų poreikius. Kilimėlis skirtas saugumui ir energijos taupymui bei nebijo vandens purslų. Patogiai atlikite savo darbą su šiuo universaliu kilimėliu!

Dydis:

60 * 36 cm / 23,6 "x 14,2"

80 * 33 cm / 31,5 "x 13,0"

Savybės: Du temperatūros reguliavimo režimai (45 ° C / 113 ° F, 60 ° C / 140 ° F), 4 valandų trukmės išjungimas, nuimamas telefono laikiklis

Medžiaga: medvilnė ir linija + PVC slydimo padas

Sąrašas:

1 x šildomas pelės kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pritaikyta šiluma: Pasimėgaukite jaukia patirtimi su mūsų šildomu pelės kilimėliu, kuris patenkins jūsų komfortą. Tinkinkite savo temperatūrą ir žiemą laikykite rankas šiltas 45/113 arba 60/140 pagal savo pageidavimus.

2.Energijos taupymo sauga: Išmanusis keturių valandų išjungimas automatiškai išjungia maitinimą, užtikrindamas, kad galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis šiluma nesijaudindami, kad paliksite jį įjungtą. Nereikia jaudintis dėl saugumo ar sąskaitų už energiją!

3.Odai draugiška medžiaga: Pagaminta iš medvilnės ir lino, šis šildomas pelės kilimėlis yra neišmetamas, nepilingas ir nedeformuojamas. Jis tinka rankų odai švelniai ir patogiai ir nesukelia jokio dirginimo.

4. Išskirtinis patvarumas: Dėl vandeniui ir dilimui atsparaus dizaino mūsų šildomo pelės kilimėlio paviršiai gali susidoroti su vandens purslais ir yra lengvai valomi. Jo tvirta medžiaga užtikrina, kad jis nesusidėvės ir neišbluks, todėl galėsite naudoti

ilgai 5.Universalus šildomas stalo kilimėlis: Jį galite naudoti ne tik biure, namuose, mokykloje ir kitose vietose kaip pelės kilimėlį, bet ir kaip stalo kilimėlį, naminių gyvūnėlių šildymo kilimėlį ar jaukią antklodę, kad pridėtumėte šilumos prie stalo ir padarytumėte savo darbą bei studijas patogesnius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai