UV saulei apsaugai Vyrai Viso kūno nardymo kostiumas Kvėpuojančios sportinės nardymo odos D5QD

€27.10

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • CN - Guangdong
  • Gender - MEN
  • Origin - Mainland China
  • Material - nylon
  • Item Type - Wetsuits

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vyrai Moterys Viso kūno nardymo kostiumas UV apsaugai Ilgomis rankovėmis Banglenčių nardymo kostiumas Snorkeling Kayaking Keep Warm Wet Suit

OOTDTY

Funkcijos:

visiškai naujas ir aukštos kokybės.

【PATOGUS PRIGLUDIMAS】Nardymo ilgomis rankovėmis odos, pagamintos iš spandekso, kad suteiktų jums itin minkštą, kvėpuojantį ir lengvą prigludimą, jis yra patogus vakarienei su artima oda ir lygus, natūralios formos, kad sumažintų pasipriešinimą vandenyje, siūlo jums patogią nardymo ir naršymo patirtį.

【TOBULA APSAUGA】Su viso kūno ir ilgų rankovių dizainu, šis kostiumas yra UV spindulių apsauga ir apsauga nuo šaltos temperatūros, medūzų, jūros utėlių... ect, taip pat tvarkingos linijos susiuvimas išvengti skausmingos trinties į odą, galite laisvai mėgautis vandens sportu.

【PLATUS PRITAIKYMAS】Lūpų dizainas su nugaros užtrauktuku yra patvarus, kad būtų lengva įlipti ir išlipti, tvirtai priglunda ir prigludęs prie greito džiūvimo, puikiai tinka paplūdimiui, paviršiniam nardymui, plaukimui, nardymui, banglenčių sportui, buriavimui, baidarėms, baidarėms, puikios dovanos idėjai motinai, tėvui, šeimai, draugams, meilužiui... Ect

【PATVARUS】150% aukštas tempimas ir puikus atsigavimas, nesijaudinkite dėl raižymo, tai bus ilgalaikis jūsų partneris, tačiau dėl šio viso kūno bėrimo apsaugos plono dizaino prašome nebraižyti ir netrinti aštrių ir šiurkščių daiktų.

【VISA APRĖPTIS】Ši viso kūno bėrimo apsauga gali būti pritaikyta visų dydžių, prieinamų vyrams ir moterims S, už , L, XL, 2XL, atidžiai peržiūrėkite dydžių lentelę ir pasirinkite dydį, kuris yra arčiausiai jūsų matavimų, jei esate tarp dydžių, pasirinkite didesnį dydį.

Specifikacijos:

Spalva: juoda+mėlyna

Medžiaga: nailonas, spandeksas

Dydis: S/for M/L/XL/2XL

Patarimai:

- Rankas plauti su for , Neplaukite mašinoje.

- Dėl plono dizaino, Nebraižykite ir netrinkite aštrių ir šiurkščių daiktų.

- Naudojimo temperatūra: 28-30 °C (82.4-86 ° F).

- Atidžiai peržiūrėkite dydžių lentelę ir pasirinkite dydį, kuris yra arčiausiai jūsų matavimų, jei esate tarp dydžių, pasirinkite didesnį dydį.

Nata:

Perėjimas: 1cm = 10mm = 0.39inch

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių skirtingų produktų partijų, paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios prekės spalvos. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 × viso kūno nardymo kostiumas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai