File Card Brush Steel Card File Brush Cleaner Remove Chip Metal Its Cleaning 8.26 colių ilgio, 4 vnt

€15.88 €26.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakanka pakeisti: gausite 4 failų kortelių vielinius šepetėlius, kurių ilgis yra 21 cm / 8,26 colio, tinkamas dydis leidžia patogiai kasdien valyti failus ir kitus įrankius.

Tvirtas ir smailus: šis failų šepetėlių valiklis naudoja patikimas medžiagas su puikiu apdirbimu, kuris pasižymi kietais paviršiais, smailiais kraštais, kurie yra atsparūs dėvėjimuisi ir dantų lūžimui.

Ergonomiškas dizainas: šios plieninės failų kortelės rankena yra ergonomiškai suprojektuota taip, kad būtų patogus sukibimas, taupomos pastangos ir sklandus padavimas, tikrai geras pasirinkimas kasdieniam įrankių valymui.

Pagerinkite darbo efektyvumą: šie failų kortelių valikliai tikrai gali išvalyti adatas ir šiukšles iš failo, nenutrindami dantų, geriau nei įprastas vielinis šepetys, pakankamai smailus, kad pagerėtų jūsų darbo efektyvumas.

Platus panaudojimas: failų kortelių šepetėlis gali būti naudojamas švariems surūdijusiems failams, failams, įstrigusiems plastiku, failams su smulkiais ir šiurkščiais dantimis ir pan., Praktiškas ir naudingas kasdieniame gyvenime.

spalva: atsitiktinė spalva

Pastaba: atsitiktinė spalva, nepriimkite nurodytos spalvos.

Medžiaga: legiruotasis plienas

Pakuote sudaro:

4 x Failų valiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai