12V 30/40/60/80/100W Automobilių pūstuvas Kepsninė Ventiliatorius Transporto priemonė Kempingo ventiliatorius BBQ Lauko akcentai Drop Shipping

€5.85 €8.12

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - NoEnName_Null
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Lengvai valdykite grotelių oro srautus naudodami kepsninės pūstuvą.Pasiekite tikslų temperatūros reguliavimą, kad pasiektumėte puikių kepimo rezultatų.

Universalus ir patikimas kepsninės pūstuvas tinka kepti ant grotelių, mažoms kalvėms ir ugnies duobėms. Lengvai padidina oro srautus įvairiose lauko aplinkose.

Pasiimkite kompaktišką ir nešiojamą kepsninės pūstuvą į savo nuotykius lauke. Puikiai tinka stovyklavimui, iškyloms ir lauko pramogoms. Pakelia jūsų lauko maisto gaminimo žaidimą su šiuo patogiu priedu.

Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kepsninė pūstuvas užtikrina ilgaamžiškumą ilgalaikiam naudojimui. Sukurtas taip, kad atlaikytų lauko sąlygas, jis yra būtinas įrankis lauko entuziastams.

Pagerina jūsų kepimo ant grotelių patirtį naudojant kepsninės pūstuvą.Pasiekite greitesnį šilumos paskirstymą ir nuoseklius rezultatus.Puikiai tinka grilio entuziastams, siekiantiems optimalių maisto gaminimo rezultatų.

Specifikacijos:

Greitis: 2800RPM

Dydis: apie 180x153x120mm

Galia: 30W / 40W / 60W / 80W / 100W (pasirinktinai)

Komplektą sudaro:

1Nustatykite BBQ ventiliatorių

Nata:

1.No mažmeninės prekybos paketą.

2. Leiskite 0–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

3.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai