Su pakabukais Draugai Bendradarbis Dovanos Įkvepiančios žymės Vaikai Religingos moterys Vyrai Biblijos eilėraštis Nerūdijančio plieno žymeklis Mokytojas

€3.45 €4.42

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Design - Geometric
  • Brand Name - Hinmay
  • Material - Stainless Steel
  • Type - bookmark

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

【Įkvepianti dovana】Įkvepianti dovana sūnui dukrai paaugliams, graži žymė su gražiais ant jos išgraviruotais sakiniais, išreiškianti jiems geriausius linkėjimus, tikrai padarys juos laimingus.

【Patvari medžiaga】Pagaminta iš patvaraus nerūdijančio plieno, lengvas, bet tekstūruotas, šriftas yra aiškus ir blizgus, mažas ir išskirtinis, mielas ir elegantiškas, gražus ir gražus, tipiškas ir subtilus, drąsus ir stulbinantis.

【Platus naudojimas】Ši įkvepianti žymė gali būti naudojama ne tik kaip skaitymo padėties žymeklis, bet ir gali būti naudojama kaip knygų dekoracija, lengva ir nešiojama, lengvai nešiojama, tinkama naudoti mokykloje, biure ir namuose.

【Įkvepiančios žymės】Šios žymės yra išgraviruotos įkvepiančiu tekstu ir turi išskirtinius kryžius, skatina skaityti daugiau knygų, kai įdėsite ją į knygą, ji gražiai išliks vietoje ir laimės.

【Knygų draugai】 Jis yra nerūdijančio plieno, bet ne sunkus, neturi aštrių briaunų, nebijo sugadinti popieriaus, yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką. Neturi įtakos knygai.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Dydis (apytiksliai): (L x W)16 x 2.3cm / 6.30 x 0.91inch

Komplekte yra:

1 kompiuteris x įkvepiančios žymės

Nata:

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai