kampinis štampavimo šlifuoklis 0,64 cm 20000RPM, 24 diskai šlifavimui, poliravimui, rūdžių šalinimui

€68.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - MiLESEEY
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

GALINGAS IR STIPRUS: pneumatinis šlifuoklis pasižymi rutulinių guolių konstrukcija, veikia iki 90 PSI ir 3.5 CFM oro suvartojimo greičiu ir veikia iki 20 000 RPM greičiu, suporuotas su 1.5HP oro kompresoriumi, kad kiekvieną kartą atliekant šlifavimo užduotis būtų galima tiksliai ir efektyviai šlifuoti.

UNIVERSALUS IR PRITAIKOMAS VISKAM: Nesvarbu, ar tai automobilių, metalo dirbiniai, ar baldų gamyba, šis oro malūnėlio rinkinys jums padės. Apima 24 aukštos kokybės šlifavimo diskus - nuo vilnos diskų poliravimui iki neaustinių diskų paviršiaus paruošimui. Vienas įrankis, nesuskaičiuojama daugybė programų.

Patvarus: kokybė yra detalėse.Mūsų oro štampavimo šlifuokliai yra sustiprinti aliuminio korpusais, patvaria rutulinių guolių konstrukcija ir tiksliai apdirbtomis plieninėmis pavaromis. 1/4 colio didelio tikslumo griebtuvas atlaiko intensyvias jėgas, kad užtikrintų ilgalaikį veikimą.

PATOGUS NAUDOTI IR LENGVAS DIZAINAS: Sveriantis tik 1.2 svaro ir sukurtas taip, kad jį būtų galima lengvai laikyti viena ranka, mūsų kampinis šlifuoklis yra lengvai valdomas. Jo ergonomiška konstrukcija kartu su stačiakampe pjaustytuvo galvute leidžia lengvai šlifuoti arti arba kampu.

Saugumas pirmiausia, visada: Mūsų oro malūnėlio įrankio apsauginis užraktas užtikrina, kad nebūtų atsitiktinio paleidimo. Be to, galinė išmetimo konstrukcija ne tik sumažina triukšmo lygį; Tai užtikrina, kad išmetimas netaptų nepatogumu, pirmenybę teikiant patogumui ir saugumui.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

1 * 5 x 2 colių sukimo momento žaliuzės diskas

1 * 2 x 2 colių vilnos šlifavimo diskas

1 * 15 x 2 colių nailono sukimo momento šlifavimo diskas (šiurkštus, vidutinis, smulkus)

1 * 2 x 2 colių pluošto sukimo momento šlifavimo diskas

1 * oro žarnos greita jungtis

1 * bazė

2 * įrankių veržliarakčiai

1 * 1/4 colio griebtuvas

1 * oro stataus kampo šlifuoklis (20000RPM)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai