75/50/60mm Automobilio šildytuvo ortakių vamzdžių staliaus jungtis Dyzelinis šildytuvas Oro išleidimo vamzdis Automobilių stovėjimo šildytuvas Vamzdis suderinamas su oro dyzelinu

€8.95 €17.92

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Special Features - Heat-resistant material, Durable connection
  • Origin - Mainland China
  • Type - Combustion Type Heater

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Karščiui atspari ortakio ventiliacija: pagaminta iš tvirtos ir patvarios kokybės ABS medžiagos, ši ortakio ventiliacija gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir nėra lengva deformuotis. Jis tinka dyzeliniams šildytuvams ir kitoms šildymo sistemoms.

2. Patvari jungtis: Ši dyzelinio šildytuvo ortakio ventiliacinė anga padeda atkurti dyzelinio šildytuvo veikimą, užtikrindama saugų ir patvarų ryšį. Tai taupo jūsų laiką ir pinigus techninei priežiūrai bei užtikrina sklandų oro srautą. Tai profesionali dalis, suderinama su dauguma dyzelinių šildytuvų.

3. Lengvas montavimas: Ši dyzelinio šildytuvo ortakio ventiliacinė anga sukurta taip, kad tilptų jūsų transporto priemonei be jokio gręžimo ar pjovimo. Jį galite lengvai įdiegti vadovaudamiesi instrukcijomis ir prieš pirkdami palyginę detalės numerį su originalia dalimi.

4. Platus naudojimas: Šis priedas gali būti naudojamas 2/5KW (D2) parko šildytuvuose, suderinamas modeliams su 75/60/50mm ID ortakiais, skirtais oro stovėjimo šildytuvams. Pasirinkite stilių, atitinkantį jūsų poreikius.

5. Lengva apsauga: Dyzelinio šildytuvo ortakio ventiliacijos anga pasižymi puikiu meistriškumu su 1/2/4 skylės oro išleidimo angos konstrukcija, kuri padidina oro srauto plotą ir neleidžia šildytuvui atsijungti po montavimo. Tai taip pat apsaugo jūsų automobilio išorę nuo įbrėžimų ir dulkių.

Aprašymai:

Atnaujinkite savo transporto priemonės šildymo sistemą naudodami mūsų aukštai temperatūrai atsparią dyzelinio šildytuvo ortakio ventiliaciją.Sutaupykite laiko ir pinigų techninei priežiūrai. Prieš pirkdami patikrinkite suderinamumą su 75 / 60 / 50 mm ID ortakiais ir palyginkite dalių numerius. Pasirinkite iš 1/2/4 skylių oro išleidimo angos dizaino.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Automobile air vent cover

2. Temperatūros diapazonas: -40-100 °

3. Naudojimas: Oro išleidimo angos ortakio atidarymas

4. Šildytuvo tipas: oro šildytuvas

5. Medžiaga: atsparus aukštai temperatūrai ABS

Sąrašas:

1 x Dyzelinio šildytuvo ortakio ventiliacija

Visi atsiliepimai

Susiję produktai