Pasimatymų nakties kauliukai poroms, pasimatymų nakties idėjų kauliukai po tamsaus leidimo, juokingi ką daryti mediniai poros kauliukai(filmo tipas) patvarūs

€3.17 €4.48

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Jei nerimaujate dėl pasimatymo veiklos pasirinkimo, tada šis produktas bus pritaikytas jums! Mediniai kauliukai yra 12 skirtingų graviruotų dizainų, todėl tiesiog susukite kauliukus, kad nuspręstumėte, ką daryti toliau, ir kiekvieną judesį laikykite paslaptyje. Smagūs pasimatymų kauliukai gali padėti sukurti romantišką ir laimingą naktį.

Meskite kauliukus, kad nuspręstumėte filmo tipą / maisto tipą / padėtį; smagus sprendimas kauliukas kaip unikali kalėdinė dovana skirta poroms, jūsų meilužiui, partneriui, sutuoktiniui, vaikino merginai, sužadėtinei.

Pasimatymo nakties kauliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės buksmedžio medžiagos, kuri yra patvari, daugkartinio naudojimo ir lengvai nešiojama. Kompaktiško dydžio dizainas, lengvai nešiojamas. Tegul šis smagus kauliukų žaidimas būna jūsų vadovas nesuskaičiuojamiems nuotykiams su artimaisiais.

Fun Date Night Dice Ilgis: 0,79 colio, Plotis: 0,79 colio, Aukštis: 0,79 colio; Paįvairinkite savo pasimatymų vakarą mūsų unikaliais pasimatymų nakties kauliukais, puikiai tinkančiais jūsų vestuvių metinėms Pridėkite įspūdžių.

Poros kauliukai puikiai tiks Valentino dienos dovanoms, jubiliejinėms, gimtadienio dovanoms ar tiesiog smagiai staigmenai jūsų partneriui. Nesvarbu, ar ieškote unikalios dovanos savo vyrui, žmonai, vaikinui, draugei, sužadėtiniui ar partneriui, mūsų pasimatymų nakties kauliukai tikrai suteiks papildomų linksmybių ir romantikos

Medžiaga: mediena

Spalva, kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x kauliukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai