Poliesterio audinio striukė Vyriškas storas koralų vilnos megztinis su stovinčiu apykaklės užtrauktuku ir dydžiui atspari striukė rudeniui

€9.22 €12.98

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Fit - Fits true to size, take your normal size
  • Department Name - MEN
  • Origin - Mainland China
  • Collar - O-Neck
  • Sport Type - Running
  • Model Number - None
  • Outerwear Type - Jackets
  • Material - Polyester
  • Gender - MEN

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Poliesterio audinio striukė Vyriškas storas koralų vilnos megztinis su stovo apykakle Užtrauktuku ir dydžiui atspari striukė rudeniui

Savybės: Ši vyriška striukė turi pilną užtrauktuko užsegimą, kad būtų lengva užsidėti ir nusiimti, vientisą spalvą, madingą dizainą, dviejų šonų kišenes su užtrauktuku, o bendra išvaizda yra paprasta, bet ne monotoniška.

Medžiaga: poliesterio pluošto audinys, ši vyriška striukė pagaminta iš storos vilnos ir yra labai šilta.

Užtrauktuko užsegimas yra labai patogus, kad galėtumėte užsidėti ir nusivilkti paltą. Užtrauktukų kišenės sumažina tikimybę, kad prarasite daiktus.

Poravimas: Ši striukė yra labai universali ir gali būti derinama su džinsais, medvilninėmis kelnėmis, sportinėmis kelnėmis ir kt. Kai oras yra šaltas, jis taip pat gali būti dėvimas su megztiniu, apsaugančiu nuo vėjo ir šalčio.

Proga: galima naudoti įvairiomis progomis, tokiomis kaip mokykla, lauke, sportas, kopimas į kalnus, žygiai pėsčiomis, biuras, apsipirkimas, atostogos, paplūdimys, vakarėlis ir kitos progos.

Aprašymas:

Pristatome mūsų universalų ir stilingą vyrišką švarką, puikiai tinkantį įvairioms progoms. Pagaminta iš storos vilnos, ši striukė sukurta taip, kad vėsiais mėnesiais būtų šilta ir patogu.

Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio pluošto audinio, jis siūlo kasdienišką, tačiau madingą išvaizdą, tinkančią pavasariui, rudeniui ir žiemai.

Pilnas užtrauktuko užsegimas leidžia lengvai užsidėti ir nusiimti, o vientisa spalva ir madingas dizainas suteikia rafinuotumo.

Su dviem šoninėmis kišenėmis užtrauktuku ši striukė yra tiek praktiška, tiek stilinga. Derinkite jį su džinsais, medvilninėmis kelnėmis ar sportinėmis kelnėmis, kad atrodytumėte kasdieniškai, arba sluoksniuokite ant megztinio, kad šaltesnėmis dienomis gautumėte papildomos šilumos.

Nesvarbu, ar einate į mokyklą, biurą, paplūdimį ar vakarėlį, ši striukė yra puikus pasirinkimas bet kokiai progai. Išlikite patogūs ir stilingi su mūsų vyriška striuke.

Prekės pavadinimas: Vyriška striukė

Medžiaga: poliesteris

Dydžio tipas: plius dydis

Stilius: Atsitiktinis

Lytis: vyrai

Ilgis: vidutinis ilgis

Apykaklė: stovo apykaklė

Rankovės ilgis: ilgos rankovės

Sezonas: Ruduo, Pavasaris, Žiema

Savybės: sustorėjusios, kišenės su užtrauktuku, šiltos

Informacija apie dydį:

Dydis: L, Biustas: 108cm/42.52", Drabužių ilgis: 67cm/26.38", Rankovė: 63.5cm/25", Pečius: 45cm/17.72" (apytiksliai)

Dydis: XL, Biustas: 112CM/44.09", Drabužių ilgis: 69cm/27.17", Rankovė: 65cm/25.59", Pečius: 46.5cm/18.31" (apytiksliai)

Dydis: 2XL, Biustas: 116cm/45.67", Drabužių ilgis: 71cm/27.95", Rankovė: 66.5cm/26.18", Pečius: 48cm/18.9" (apytiksliai)

Dydis: 3XL, Biustas: 120cm/47.24", Drabužių ilgis: 73cm/28.74", Rankovė: 68cm/26.77", Petys: 49.5cm/19.49" (apytiksliai)

Dydis: 4XL, Biustas: 124cm/48.82", Drabužių ilgis: 74.5cm/29.33", Rankovė: 69.5cm/27.36", Pečius: 51cm/20.08" (apytiksliai)

Pastabos:

Peržiūrėkite mūsų dydžių lentelę ir pasirinkite tinkamą dydį.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Komplektą sudaro:

1 x Vyriška striukė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai