1vnt 360° siurbiamo automobilinio telefono laikiklis Universalus super adsorbcijos laikiklis, skirtas vairavimui laisvų rankų įranga GPS priekinio stiklo konsolės stovas

€2.02 €3.69

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Charger - No
  • Model Number - E
  • Features - Lazy Bracket
  • Type - Car Holder
  • Has Speaker - No
  • Brand Name - Ordro
  • Compatible Brand - Universal

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naujos patobulintos funkcijos: ilgesnė ranka, daugiau paminkštinimo, plečiasi plačiau, atleidimo mygtuko perkėlimas, ištraukiamos kojos.

Aprašymas:

--Reguliuojamas, kad tilptų visi telefonai, ir jis užsifiksuos bet kurioje norimoje padėtyje.

--Įdėkite pagrindą į automobilio puodelio laikiklį. Pasukite ratuką ir pagrindas palaipsniui plėsis - tai užtikrina, kad pagrindas bus itin saugus ir nesisuks aplink.

--Žąsies kakliuko svirtis dabar yra ilgesnė ir pagaminta iš lankstaus plieno. Galite lankstyti padėtį pagal savo pageidavimus.

--Įdėkite telefoną tarp šoninių rankų. Plotį galite reguliuoti pagal savo įrenginį. Šoninės rankos išsiplės ir susitrauks, todėl galėsite prijungti daugybę skirtingų įrenginių, tokių kaip mobilusis telefonas, MP3 grotuvas, GPS ir kt. Mažiausias plotis yra 1,77 colio, o maksimalus plotis - 4,75 colio. Dėl galimybės tinkinti dydį tai suderinama su planšetiniu kompiuteriu ar mobiliaisiais telefonais.

--Viršutinė laikiklio dalis pasisuks/užsifiksuos skirtingose padėtyse 360 laipsnių kampu. Mūsų iPhone atrodo tikrai šauniai, kai rodomas horizontaliai - puiki vieta naudoti GPS, žiūrėti vaizdo įrašus ar naršyti naudojant muzikos grotuvą.

--Tai idealiai tinka telefonams su GPS ir (arba) muzikos grotuvais. Dabar galite laikyti įrenginį arti savęs ir patogiame rodinyje. Taip pat puikiai tinka naudoti be rankų įrangos su: ausinėmis, laidinėmis ausinėmis, garsiakalbiu, nuoseklia navigacija, automobiliniu įkrovikliu ar muzikos siųstuvu. Daugelis valstijų įstatymų reikalauja naudoti telefoną automobilyje laisvų rankų įranga. Būkite saugūs ir laikykitės įstatymų su visiškai nauju automobilio laikikliu!

Funkcijos:

Saugiai pritvirtinkite įrenginį prie savo transporto priemonės naudodami šį universalų automobilio laikiklį. Paminkštintos šoninės rankenos / sparnai padeda apsaugoti mobiliuosius telefonus, PDA, iPod / MP3 grotuvą ir GPS įrenginius nuo nulio.

360 laipsnių kampu pasukamas dizainas leidžia pastatyti įrenginį ten, kur jo reikia.

9-10,5 colio žąsies kaklelis suteikia jums lengvą žvilgsnį ir greitą įrenginio pasiekiamumą.

Reguliuojamas pagrindas gali būti išeikvotas, kad tiktų daugumai puodelių laikiklių.

Komplektą sudaro:

1 x automobilinio puodelio laikiklis Mobiliojo telefono laikiklis

Visi atsiliepimai

Susiję produktai