Nepakanka mokėjimo ar mokėjimo balanso ar daugiau krovinių arba tiesiog atidarykite naują užsakymo numerį, kad galėtumėte siųsti dar kartą

€82.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Color - aa
  • Item Type - Extra Fee

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pirkėjas yra atsakingas už muito ar mokesčių sumokėjimą. Turkijos ir Brazilijos pirkėjai prašome patvirtinti su mumis pranešime, kad esate pasiruošę, kitaip mes neišsiųsime jūsų užsakymo.

##################################################################################################### Svarbus:

Meškerės dažniausiai bus tiekiamos per EMS, TNT, Aramex, Fedex ar UPS, atrodo, kad "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping" negali siųsti meškerių. "Vestuviuplanuotojos.lt" standartinis pristatymas į Turkiją iš tikrųjų yra EMS. Labai svarbu skaityti:

Jei paketas ateina pas jus per EMS arba E-EMS, atidarykite ir pasitarkite su pristatymo žmogumi. Jei prekės sugadintos per EMS, prašome GAUTI NUOSTOLIŲ ATASKAITĄ su jo parašu, kad parodytumėte mums (ty. CN24 table) iš paštininko, kitaip EMS negrąžins. TIK EMS!! Kuo greičiau atsiųskite mums aiškius vaizdo įrašus ar nuotraukas apie pažeistą pakuotę, tikrindami ją pas paštininką!Daugelis laivybos kompanijų atsisakys jūsų atvejo, jei 48 valandomis vėliau nei pristatymo laikas!

Jei muitinei reikia mokėti mokesčius, jūs tiesiog turite savaitės laiką, jie sunaikins paketą, jei vėluosite.

Palikite savo mobiliojo telefono numerį asmeninėje užsakymo informacijoje. Nepalikite telefono numerių, jei žmonės neatsako tiesiogiai ir nedelsdami.

Pirkėjai iš atokių vietovių mokės daugiau krovinių, o jūsų sumokėto krovinio gali nepakakti. Susisiekite su mumis ir pasakykite savo pašto kodą, kad patikrintumėte, ar tai atoki vietovė.

Kai kurios šalys, pavyzdžiui, Brazilija, atrodo, kad visos vietinės muitinės pakuotės mokės mokesčius, o Brazilijoje - labai didelis, kartais 100%. Pamenu, 1 vienetinė meškerė 125cm pakavimo ilgis apie $49.00, 1 gabalas meškerės 149cm pakavimo ilgis apie $65.00, o 2 vienetai apie $96.00. Užsakydami turite būti tam pasiruošę.

Tik "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping" gali atvykti į Turkiją, o kai Turkijos pirkėjai užsisakė iš mūsų su "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping", sumokėjote visus tarifus ir mokesčius, o vėliau nereikia mokėti daugiau, tai vadinama DDP. Tai taip pat paaiškino, kodėl gali atvykti tik "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping". Bet jei Turkijos muitinė ras arba manys, kad deklaruota vertė nėra teisinga, jie paprašys daugiau.

Mes galime patikrinti krovinį už jus prieš jums sumokant, tačiau atsiųskite mums laukiantį mokėjimo nurodymą ir palikite žinutę. Dauguma krovinių yra teisūs. Jei pakuotės ilgis viršija 120 cm, siuntimo kaina pardavėjo pristatymo būdu arba J-NET gali būti neteisinga, mes susisieksime su jumis žinutėmis, kai pamatysime jūsų užsakymą.

Nesirinkite "Vestuviuplanuotojos.lt Standard Shipping Way" ar EMS, jei pakuotė yra ilgesnė nei 150 cm, o krovinys taip pat netinka!

Grįžkite ir pažiūrėkite, ar turite pranešimų po to, kai užsisakėte kiekvieną dieną!Palikite mums savo mobiliojo telefono numerį, "Skype", el. paštą ir "Wechat", kad galėtume kalbėtis su jumis kritiniu atveju! "Vestuviuplanuotojos.lt" nėra "Ebay" ar "Amazon", siunčiant kyla daug problemų!!

Kontaktas dėl skubios pagalbos:

El. paštas: [email protected]

Klausimas: 200801529

Wechat: 13373890556

Mobilusis telefonas: 13373890556

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Visi atsiliepimai

Susiję produktai