PCIE4.0 90 laipsnių perkėlimo kortelė Rogally SSD atminties kortelės adapterio priedui

€10.15 €20.72

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Compatible Brand/Model - None
  • Brand Name - NoEnName_Null
  • Accessories Type - Replacement Shell
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Pagerinkite savo žaidimų patirtį su Rog Ally Handheld Transfer Board PCIE4.0! Ši didelės spartos perdavimo kortelė leidžia sklandžiai perduoti duomenis, užtikrinant sklandų žaidimą ir trumpesnį įkėlimo laiką.

Sukurta 90 laipsnių kampu, ši perkėlimo kortelė puikiai tinka kompaktiškoms kompiuterių versijoms. Jo ilgas PCIE4.0 stilius užtikrina optimalų našumą, todėl jis yra esminis priedas tiek žaidėjams, tiek kompiuterių entuziastams.

patyrusiems kompiuterių modifikatoriams ir entuziastams "Rogally SSD" atminties kortelės adapteris siūlo lengvą montavimą ir "Rog Ally" modeliams. Pakelkite savo žaidimų įrenginį į kitą lygį naudodami šį privalomą priedą.

Nesvarbu, ar kovojate virtualiuose pasauliuose, ar redaguojate vaizdo įrašus, "Rog Ally Handheld Transfer Board PCIE4.0" yra puikus kompanionas.Dėl patikimo našumo ir greito duomenų perdavimo jis atlieka sudėtingas užduotis, užtikrindamas sklandžią ir efektyvią darbo eigą.

Atnaujinkite savo žaidimų sąranką naudodami "Rogally Handheld Transfer Board".Jo aptakus dizainas ir aukštos kokybės PCB medžiaga ne tik pagerina jūsų kompiuterio estetiką, bet ir užtikrina patvarumą bei ilgaamžiškumą. Pakelkite savo žaidimų patirtį į naujas aukštumas naudodami šį aukščiausios klasės priedą.

Specifikacijos:

Medžiaga: PCB

Stilius: ilgas PCIE4.0, trumpas PCIE4.0 (pasirinktinai)

Komplektą sudaro:

1 x Rog Ally delninė perdavimo lenta

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

Laikykite jungtis rankomis, kad prijungtumėte ir atjungtumėte, venkite tiesiogiai traukti patį laidą. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai