Kelionės dydis Dantų šepetėlio dėklas Dantų šepetėlio laikymo dėžutės laikiklis su dangteliu Verslo kelionių puodelis Nešiojamų tualeto reikmenų rinkinys Verslo kelionė

€2.80 €4.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite ir lengvai transportuokite dantų šepetėlį naudodami mūsų dantų šepetėlio kelioninį dėklą! Pagamintas iš sandarios sąsajos ir maistinės ABS medžiagos, jame gali tilpti net 1 dantų pasta ir jis gali būti naudojamas kaip skalbimo puodelis.

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: 6 * 6,5 * 21 cm / 2,36 * 2,55 * 8,26 colio

Produkto spalva: pieno baltumas

Taikoma: tinka verslo kelionėms, šeimos kelionėms, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ir kt.

Funkcija: kelioninis plovimas

Pastabos: Dantų pasta, dantų šepetėlis, rankšluostis ir spalvos yra atsitiktinės.

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumus.

Pakuočių sąrašas:

Paprastoji pastraipa:

Skalbimo taurelė*1

arba

keturių dalių rinkinys

Skalbimo taurelė*1

Sub-butelis*2

Šukos*1

arba

Aštuonių dalių rinkinys:

Skalbimo taurelė*1

Sub-butelis*2

Šukos*1

Dantų šepetėlis*1

Dantų pasta*1

Rankšluostis*8

Medvilninis tamponas*4

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Higieninė apsauga: Dėl savo išskirtinio sandarumo, sandarios sąsajos ir stipraus sandarinimo šis dantų pastos dėklas palaiko švarią, higienišką aplinką jūsų dantų pasta. Kelionės metu laikykite dantų pastą šviežią!

2.Travel Būtina turėti: Atvykite į paskirties vietą be rūpesčių su mūsų dantų pastos dėklu. Jis puikiai priglunda prie jūsų dantų šepetėlio ir dantų pastos, užimdamas minimalią vietą jūsų bagaže. Lengvai supakuokite ir palaikykite tvarką naudodami mūsų kompaktišką dėklą.

3. Daugiafunkcinė organizacija: mūsų universalus kelioninės dantų pastos dėklas veikia kaip daugiafunkcinė daiktadėžė. Laikykite tualeto reikmenis, makiažo šepetėlius, antakių pieštukus ir netgi naudokite juos kaip skalbimo puodelį. Idealiai tinka keliaujantiems ir kompaktiškoms erdvėms.

4.Ilgalaikis šviežumas: Mūsų kelioninės dantų pastos dėklas, pagamintas iš slėgiui atsparios ir nuo kritimo apsaugančios maistinės ABS medžiagos, užtikrina, kad dantų pasta išliktų bekvapė ir gaivi.

5.Daugiafunkcis puodelis: pasiimkite mūsų kelioninės dantų pastos dėklą su savimi į kitą nuotykį! Puikiai pritaikytas verslo kelionėms, šeimos kelionėms, stovyklavimui, žygiams pėsčiomis ir kt. Suderinamas su visų rūšių dantų pastos tūbeliais.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai