Sporto saugos apsauga Sutirština pavarą Futbolo vartininkas Džersis Marškinėliai Lauko alkūnė Futbolo marškinėliai Liemenė Paminkštintas gynėjas

€12.70 €18.13

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų paminkštinti kompresiniai marškiniai pagaminti iš aukštos kokybės korio putų, užtikrinančių neprilygstamą krūtinės, blužnies, alkūnės, šonkaulių ir pečių apsaugą. Nesvarbu, ar žaidžiate futbolą, krepšinį, futbolą, dažasvydį, ledo ritulį ar beisbolą, šių marškinėlių viso kūno apsauga yra jūsų saugumas. Visada apsaugokite savo kūną naudodami mūsų paminkštinimo technologiją.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Vartininko marškinėliai

Spalva: Juoda

Medžiaga: EVA

Taikymo sritis: Futbolo vartininkas ir kitos sporto šakos, galinčios susidurti

Pakuočių sąrašas:

Paminkštinti futbolo marškinėliai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: patirkite aukščiausios klasės apsaugą su mūsų paminkštintais futbolo marškinėliais. Drėgmę praleidžiantis ir nuo UV spindulių apsaugotas dizainas užtikrina vėsą ir saugumą, o polispandekso mišinys ir EVA putplasčio dalelės nuo susidūrimo užtikrina optimalią amortizaciją.

2.Great Honeycomb Structure: Išskirtinė mūsų paminkštintų futbolo marškinėlių korio putų struktūra sumažina poveikį jūsų kūnui ir apsaugo jus nuo žalos. Puikus prigludimas užtikrina komfortą ir lankstumą, tuo pačiu pagerindamas jūsų našumą aikštėje.

3. Visiška apsauga: Mūsų paminkštinti futbolo marškinėliai yra sukurti taip, kad visiškai apsaugotų jus intensyvaus žaidimo metu su storomis EVA kempinėmis, dengiančiomis jūsų krūtinę, blužnį, alkūnę, šonkaulius ir pečių sritis. Pasitikėkite mūsų produktu, kad apsaugotumėte jus nuo susidūrimo su priešininkais mėtant kamuolį.

4. Unikalus EVA kempinės dizainas: apsaugokite savo kūną nuo traumų su mūsų paminkštintais futbolo marškinėliais. Šie marškiniai, aprūpinti sustorėjusiais EVA kempinės apsaugos blokais ant krūtinės ir pečių, efektyviai apsaugo smūgius iš priekio ir šono. Gaukite puikią apsaugą ir puikias detales su mūsų novatorišku dizainu.

5.Plačiai naudojamas: apsaugokite savo kūną nuo traumų ir mėlynių su mūsų paminkštintais futbolo marškinėliais, tinkančiais futbolui, krepšiniui, futbolui, dažasvydžiui, ledo rituliui, beisbolui ir visoms kitoms kontaktinėms sporto šakoms. Apsaugokite krūtinę, šonkaulius, nugarą ir pečius, kad žaidimas būtų be rūpesčių.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai