Pickleball rankenos rankena 1 pora elastinga ir neslystanti marinato kamuolio rankena Marinato kamuolio pakeitimas kūno kultūrai

€6.42 €18.87

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Pickleball Paddle Grip
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sukurtas naudojant minkštą ir puikų apdirbimą, jis sumažina vibraciją ir stabilizuoja rankeną tiksliems kadrams.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Pickleball paddle grip cover

Medžiaga: silikonas

Spalva: Juoda

Produkto dydis:

A tipas: (apytiksliai)12.3 * 4.4cm / 4.84 * 1.73 colių

Įveskite B: (apytiksliai)12.3 * 4.2cm / 4.84 * 1.65 colių

Pakuočių sąrašas:

1pair*Pickleball irklo rankena

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Superior Control: "Pickleball Paddle Grip" srieginė konstrukcija sumažina vibraciją ir padidina kamuolio atšokimo greitį, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas ir sukibimas, pagerinant bendrą žaidimo patirtį.

2. Neslidi medžiaga: Mūsų marinato kamuoliuko rankena pagaminta iš neįtikėtinai minkštos ir patvarios neslystančios silikoninės medžiagos, kuri užtikrina puikų komfortą. Jis turi stiprią elastingumo funkciją, kuri suteikia geresnį sukibimą, todėl jūsų žaidimas tampa malonesnis ir efektyvesnis.

3.Praktinis meistriškumas: Šios marinavimo raketės rankenos rankena yra pagaminta iš silikono, puikaus apdirbimo, lygi ir be įbrėžimų, ir nesubraižys rankos, net jei ją tvirtai suspausite, o tai lengva naudoti žaidimo ir treniruočių metu, tuo pačiu užtikrinant saugumą.

4. Patogi rankena: mūsų "Pickleball Paddle Grip" užtikrina patogų ir saugų sukibimą dėl pasvirusio atidarymo dizaino. Neleidžia kritimui ir stabilizuoja rankeną, pagerindamas jūsų žaidimą. Lengvai montuojamas rankenos apvalkalas užtikrina patogų ir kontroliuojamą žaidimą.

5.Ideali dovana: pagerinkite savo artimųjų marinavimo žaidimą naudodami šį puikų sukibimą. Ilgalaikis ir jaukus dizainas yra puiki staigmena tokiomis progomis kaip gimtadieniai, Kalėdos ar Padėkos diena, todėl tai yra praktiška dovana "Pickleball" entuziastams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai