Stūmoklio dujų statramstis tinka Keterio atsarginėms dalims. Sodo saugojimo vyris.Nauji WLPS. 565308 Saugokite

€32.80 €36.85

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - FEAPZ

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakaitinis vyris, kad tiktų keterui , Tai tiks parduotuvei It Out, Arc/Max /Elite/ Premiere 1150 XL (Not Jumbo model) ir Ace.

Tai tiks kairėje arba dešinėje pusėje .

Pastaba: dabar mes nutraukėme juodus stūmoklius dėl dažų smulkinimo ir dabar visuose būsimuose užsakymuose naudosime kietesnę Hammerite sidabro apdailą.

Žemiau yra nedidelis sąrašas, kuo mūsų modeliai skiriasi nuo standartinių.

1. 3 tonų cinkuotas griebtuvas ir galinės statramsčio jungiamosios detalės.

2. 6 mm cinkuotos kniedės, kaip standarte yra 3 mm.

3. PA66 Dura nailono poveržlės tarp visų judančių dalių.

4. Viršutinės dalies pečių plotai padidėjo 3 mm, palyginti su standartu, kad kompensuotų metalo nuovargį pagrindinėje įtempių srityje.

5. Viršutinė ir apatinė vyrių dalys, pagamintos iš 2 mm ir 3 mm visiškai cinkuoto JK plieno, ne prastesnės už kinišką importuotą plieną.

6. 120N arba 140N, priklausomai nuo to, ko prašote Europos azotu užpildyti dujų spyruokliniai statramsčiai, išbandyti iki 10 000 ciklų.

Tikiuosi, kad tai padės jums suprasti, kuo mūsiškiai skiriasi nuo standartinių.

Jei įmanoma, atsiųskite man sugadinto nuotrauką, kad galėčiau patvirtinti, jog vyris tiks jūsų modeliui, jei nesate tikri. Net jei jame nurodyta, kad mes atostogaujame, vis tiek galite man parašyti žinutę ir aš atsakysiu.

Tai yra tas pats pritaikymas kaip 565308 dalis arba WLPS. Šie vyriai buvo suprojektuoti taip, kad tarnautų ilgiau nei originalūs vyriai su storesniu pečių plotu ir aukštos kokybės stūmokliais. Visi metaliniai komponentai yra pagaminti iš visiškai cinkuoto JK plieno su visomis sunkiomis cinku padengtomis jungiamosiomis detalėmis. Visos dalys pjaustomos lazeriu ir surenkamos Jungtinėje Karalystėje, kad būtų galima tiksliai pritvirtinti.

Mes niekam kitam netiekiame šių vyrių, todėl galite gauti tik iš šios svetainės.Nors keletas kitų pardavėjų naudoja mūsų aprašymą ir nuotraukas, jie nėra mūsų modeliai.

Stūmokliai yra sunkios 120N jėgos, atsparios rūdims, "Hammerite" sidabro dažai su sunkiomis itin kietomis nailono poveržlėmis ant visų judančių dalių. Ateityje galėsime pasiūlyti 140N jėgos stūmoklius be papildomų išlaidų, palyginti su įprastu 120N . Tiesiog užsakydami įdėkite 140N jėgą į pranešimo parinktį.

NB :d nepraraskite senų varžtų, nes mes jų netiekiame ir juos brangu pakeisti.

Praneškite man, jei nesate tikri, ar jis tiks jūsų konkrečiam modeliui.

Tai skirta tik VIENAM stūmoklio vyriui .

Visi atsiliepimai

Susiję produktai