Jautrus užtrauktukas 360 laipsnių pasukamas jutiklinis ekranas Praktiškas patvarus lauko naudojimas Telefono laikiklis motociklui su lietaus dangteliu

€10.67 €13.34

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Bicycle Holder
  • Origin - Mainland China
  • Charger - No
  • Has Speaker - No
  • Brand Name - Woopower
  • Features - No Features

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

【Neperšlampama funkcija】Audinys ir užtrauktukas yra atsparūs vandeniui, apsaugantys jūsų daiktus nuo sušlapimo lietingomis dienomis. Tačiau nerekomenduojama ilgą laiką mirkyti stipriame lietuje, kad būtų išvengta vandens prasiskverbimo.

【Jutiklinis ekranas】Jutiklinis ekranas pagamintas iš jautraus skaidraus TPU, leidžia visiškai pasiekti visus mobiliojo telefono mygtukus. Tai labai patogu ir praktiška.

【Platus suderinamumas】Suprojektuoti dydžiai, kad tiktų 6.5 colio mobiliųjų telefonų modeliams. Pasirinkite tinkamą telefono dydį, kad važiuodamas jis neįstrigtų telefono laikiklio krepšyje.

【360° Pasukamas ir stabilus】360° pasukamas dviračio telefono laikiklis stabiliai sumontuotas ant vairo, kuris yra saugus ir apsaugo nuo purtymo.o telefono krepšį galima lengvai nuimti nuo tvirtinimo laikiklio, kad galėtumėte jį nešiotis su savimi.

【Pakankamai vietos】Dviračio telefono laikiklio krepšyje, be mobiliojo telefono, galima pasiimti daugiau daiktų, tokių kaip raktai, kreditinė kortelė, grynieji pinigai ir kt. Taigi jis yra talpesnis ir praktiškesnis nei kitas dviračio telefono laikiklis.

Specifikacijos:

Medžiaga: audinys + EVA + TPU

Spalva: raudona + juoda

Dydis (apytiksliai):(L x W x H)19 x 10.5 x 5.5cm / 7.48 x 4.13 x 2.17inch

Užtrauktukas: akinantis šviesą atspindintis užtrauktukas

Ekrano dydis: 6.5inch

Komplekte yra:

1 kompiuteris x mobiliojo telefono laikiklis

Nata:

1.Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai