Vaikų žaislų pardavimo automatas Šventinė kiaušinių sukimo mašina Žaislas Kūrybinė kiaušinių sukimo mašina, parduodanti prietaiso žaislą gimtadieniui Naujieji metai

€11.15 €22.31

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Mini Vending Machine
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote smagaus žaislo, kad jūsų vaikai linksmintųsi per šventes? Neieškokite daugiau nei mūsų žaislų pardavimo automatas! Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie žaislai neturi kvapo ir tikrai bus jūsų vaikų hitas. Švęskite Drakono metus su mūsų įdomia žaislų kolekcija - jam tai tikrai patiks!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kiaušinių pardavimo automatas

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: apie 16.5x8x20cm / 6.5x3.15x7.87 colių

Produkto svoris (apie):

6 susuktų kiaušinių stiliai: 200g

12 susuktų kiaušinių stilių: 205g

18 susuktų kiaušinių stilių: 210g

24 susuktų kiaušinių stiliai: 215g

Pakuočių sąrašas:

Kiaušinių pardavimo automatas x 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Saugus ir patikimas: mūsų mini prekybos automatas vaikams yra saugus naudoti ir sukurtas atsižvelgiant į vaikus. Pagamintas iš patvarios ABS medžiagos, jis išlaiko grubų žaidimą ir neturi kvapo. Be to, jį nėra lengva sulaužyti dėl tvirto ir stipraus tvirtumo.

2.Naujoviška staigmena: palepinkite savo vaiką nepamirštama patirtimi su mūsų mini pardavimo automatu vaikams.Kiekviename pagal užsakymą sukurtame kiaušinyje yra įvairių įdomių žaislų ir dalykėlių, suteikiančių daugiau staigmenų, kurias jis be galo dievins.

3.Įvairūs stiliai: Jūsų vaikas niekada nepavargs nuo netikėtumų, kuriuos suteikia mūsų mini prekybos automatas vaikams. Su gausia žaislų įvairove, kiekvienas susuktas kiaušinis suteikia skirtingą žaislą, užtikrinantį nesibaigiančias pramogas.

4.Ready For Gifting: Šis mini automatas vaikams yra ne tik smagus žaislas, su kuriuo galima žaisti per šventes, bet ir puikus būdas pagerinti vaikų dėmesį ir kantrybę. Jis imituoja tikrą pardavimo automato patirtį su spalvingais kiaušiniais, kuriuose yra įvairių staigmenų.

5.Fun ir šventinis: Pridėkite jaudulio savo namams ištisus metus su šiuo žaisliniu prekybos automatų dozatoriumi: užpildytu kinų drakono elementais ir festivalio simboliais. Su drakono tematikos žaislais jūsų vaikai sužinos apie Rytų kultūrą sprogimo metu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai