nardymo jungties adapterio moteriškos jungiamosios detalės žarnoms ir vamzdžiams Atsargiai suvirinti suvirinti jungiamieji tiekimai žemam slėgiui

€13.38 €29.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Applicable People - MEN
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

The Scuba Diving Female Adaptor yra stabilus ir lengvas sprendimas povandeniniam naudojimui. Pagamintas iš dilimui atsparių medžiagų, jis puikiai tinka prijungti antrines žarnas, nepridedant nereikalingo svorio jūsų pavarai. Naudodami šį patikimą adapterį galite užtikrintai sutelkti dėmesį į savo nardymą.

Specifikacijos:

Medžiaga: nikeliuotas varis

Pavadinimas: Scuba Diving Connector Adapter

Pakuočių sąrašas:

1vnt.* Nardymo vamzdžių jungiamosios detalės

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stiprus našumas: mūsų nardymo jungtyje demonstruojamas sumanus suvirinimas ir tikslios kiaurymių padėtys, todėl ryšys yra kruopščiai sukurtas ir stabilus.Stiprus jo veikimas užtikrina patikimą ryšį jūsų povandeniniams tyrinėjimams.

2. Varinė nikeliuota medžiaga: Pagaminta iš tvirtos lengvos patvarios vario nikeliuotos medžiagos, ši nardymo jungtis gali atlaikyti aukštą slėgį ir korozines savybes.

3. Su O tipo guminiu žiedu: su didelio našumo O formos žiedu ir sustiprintu sriegio dizainu "Scuba Diving Connector" užtikrina puikų oro sandarumą nepertraukiamoms nardymo treniruotėms. Patirkite nardymą be rūpesčių su patvariu ir saugiu ryšiu.

4. Lengva nešiotis: Ši nardymo jungtis yra mažo dydžio, skirta naudoti po vandeniu, todėl ją lengva nešiotis ir laikyti. Jis taip pat yra atsparus rūdims, užtikrinantis ilgalaikį veikimą.

5. Daugkartinis naudojimas: padidinkite savo nardymo įrangą naudodami šią nardymo jungtį ir lengvai pakeiskite senas ar pažeistas dalis.Lengvai prijunkite antrines ir žemo slėgio žarnas ir kiekvieną kartą užtikrinkite sklandžią nardymo patirtį. Mėgaukitės be rūpesčių diegimu ir universaliu funkcionalumu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai