Retro odinė užrašų knygelė vyrams Moterų planuotojas Užrašų knygelė su nelinijuotu popieriumi 64 puslapiai

€3.12 €6.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Y98A5AC1105489
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Puiki dovana: Mini sąsiuvinis yra puikus dovanų pasirinkimas vaikams, studentams ar visiems, kuriems patinka įrašyti savo prisiminimus ir organizuoti savo dienas! Jis taip pat gali būti naudojamas kaip gražus mokyklos veiklos atlygis, vakarėlio malonumas, gimtadienio dovana ir kt.

Daugiafunkcinis: Šis mini užrašų bloknotas puikiai tinka biurui, darbui, namams, kolegijai, studentams, vaikams ir suaugusiems. Jis gali būti naudojamas kaip keliautojų užrašų knygelė, žurnalas, žurnalas, atmintinė, užrašų knygelė ir kt. Naudodami mažą mini užrašų knygelę galite greitai užsirašyti pasitaikiusį įkvėpimą ir kartkartėmis vesti sąrašus bei tvarkaraščius.

Puikus nešiojimo dydis: dydis: apie .48x32mm / 1.89x1.26 colio, o tai labai patogu, kad galėtumėte jį pasiimti visur su savimi, kai keliaujate lauke ar atostogaujate!

Storas popierius: Storas popierius gali užkirsti kelią rašalui švarioje rašymo vietoje, sklandžiai ant jo rašyti. Be jokio vaiduoklio ir kraujavimo, visų rūšių rašikliams, tokiems kaip plunksnakotėlis, spalvotas rašiklis, smulkių linijų rašiklis ir kt.

Tuščias popierius: Nėra linijinės funkcijos, galite piešti minčių žemėlapius, eskizuoti idėjas ar laisvai rašyti pastabas puslapyje. Puikiai dirba kaip rašymas, piešimas, scetch, planuotojas, kuponų nuotraukų albumas ir pan.

Specifikacijos:

Medžiaga: "Cowhide+" popierius

Dydis: maždaug 48x32mm / 1.89x1.26 colių

Spalva: Pašėlusi arklio oda juoda 01, pašėlusi arklio oda ruda 02, pašėlusio arklio odos kavos spalva 03, pašėlusio arklio oda tamsiai žalia 04, pašėlusio arklio odos vyno raudona 05, pašėlusio arklio odos mėlyna 06, pašėlusio arklio oda 07, aliejinio vaško odos juoda 08, aliejinio vaško odos ruda 09, aliejaus vaško oda kupranugariui 10, aliejinė vaško žalia 11, Aliejinis vaškas mėlynas 12, oda pirminė spalva 13, vaško oda juoda 14, vaško odos vyno raudonasis 15, vaško kailio žalia 16, vaško oda Dai 17, vaško oda ruda 18, vaško odos kavos spalva 19, rūko vaško oda dangaus mėlynai 20

Ineer puslapis: 32 lapai (64 puslapiai)

Komplektą sudaro:

1 gabalo užrašų knygelė

Nata:

1. Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai