Dienoraštis su užraktu, A5 PU odinis žurnalas su kombinuotu užraktu Skaitmeninis slaptažodis Užrašų knygelės derinys Užrakinimo žurnalas Dienoraštis D5QC

€5.14 €6.67

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - NoEnName_Null
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Slaptas dienoraštis: 0–9 skaitmeninis kodas su slaptažodžių deriniu, labai geras konfidencialumo laipsnis. Laikykite savo paslaptis ir mintis užrakintas. Šis kūrybinis užrakto odos žurnalas puikiai tinka ne tik rašymui, bet ir visiems žmonėms kaip dovana.

Funkcijos:

Ekologiškas, perdirbamas, didelio tankio popierius ir vandeniui atsparus ekologiškas odinis užvalkalas; ir dydis yra 14.8x21.5cm / 5.82x8.46inch. 100 lapų storio kraujavimui atsparūs pamušalai.

Dizainas: Žvaigždėtas, atspausdintas ant dienoraščio viršelio, išskiria jūsų dienoraštį. 12 Kiekvienas unikalus žvaigždėtas žvaigždynas su savo 12 Zodiako raštų atspausdintais, papuoštais violetine ir balta spalvomis, susilieja, todėl viršelis atgyja.

Žvaigždyno dienoraštis: naudokite jį kaip gimtadienio dovaną ypatingam savo gyvenime, kad jo idėjos, patirtis ir prisiminimai išliktų amžinai, tai tikrai patrauks jūsų berniukų, mergaičių, draugų, šeimos ir kolegų dėmesį.

Keli naudojimo būdai: užsirašykite savo tikslą ir siekį. Stebėkite savo pažangą ir švęskite, kai pasiekėte kiekvieną tikslą! Fantastiška idėjoms fiksuoti! Užsirašykite visas savo mintis ir idėjas akimirksniu.

Specifikacijos:

Medžiaga: oda, popierius

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Pakuotės svoris: apie 580g

Stiliaus parinktys:

Galimi 13 stilių, kaip parodyta paveikslėlyje.

Dydis: apie 14,8x21,5cm / 5,82x8,46 colio

(Daugiau informacijos apie dydį, žr. nuotrauką.)

Komplektą sudaro:

1Pc x Knyginis kompiuteris

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Žymos: diary

Visi atsiliepimai

Susiję produktai