Automobilio įlenkimų šalinimo įrankiai Dantų pašalinimas Dažytas dantų taisymo įrankis Automatinio remonto įrankiai Plaktukas Metalinis čiaupas žemyn rašiklis

€10.23 €14.61

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Car Dent Repair Hammer
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Ieškote patikimo automobilio įlenkimų taisymo įrankio? Mūsų "Car Dent Repair Hammer" yra puikus sprendimas! Sukurtas taip, kad atitiktų jūsų poreikius, jame yra plaktuko strypas, kuris yra glaudžiai sujungtas, kad būtų galima atlikti tikslius smūgius. Patogi rankena leidžia lengvai laikyti, todėl idealiai tinka naudoti elektromechaninėje įrangoje. Be to, patogumui jį galima išardyti ir pakeisti. Pasirūpinkite, kad jūsų automobilis vėl atrodytų kaip naujas, naudodami mūsų "Car Dent Repair Hammer".

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Percussion Pen Car Dent Repair Hammer

Medžiaga: metalas + ABS

Specifikacijos: rašiklis + plaktukas

Spalva: raudona, mėlyna, geltona

Taikoma: automobilių lakštinio metalo remontui, elektromechaninei įrangai, namų turto priežiūrai, grindų plytelių montavimui ir kt.

Pakuočių sąrašas:

Plaktukas*1

Restauravimo rašiklis*1

Remontas nib*9

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Įterpta plaktuko galvutė: Šis automobilio įlenkimų taisymo plaktukas turi įmontuotą plaktuko galvutę, kurią nėra lengva nukristi ir kurią galima pakeisti skirtingais dydžiais pagal jūsų poreikius. Plaktuko galvutė taip pat yra atspari smūgiams ir dilimui, todėl tinka įvairių tipų automobilių įlenkimams.

2. Patobulinta vartotojo kontrolė: Mūsų automobilio įlenkimų taisymo plaktukas yra su apsaugos nuo išjungimo rankena, kuri užtikrina saugų sukibimą naudojimo metu ir apsaugo nuo slydimo. Ši glaudžiai sujungta rankenos konstrukcija pagerina saugumą ir efektyvumą, užtikrindama visišką vartotojo kontrolę greitam įlenkimų remontui.

3.Palengvina rankų nuovargį: Tvirtas ir ilgalaikis plieninis plaktuko velenas su patogia rankena sumažina rankų nuovargį ilgalaikio darbo metu ir užtikrina patogų naudojimą. Dėl ergonomiško dizaino jis yra puikus pasirinkimas reikliems specialistams.

4. Daugiafunkcinis plaktukas: nesitenkinkite riboto naudojimo įrankiu! Mūsų "Car Dent Repair Hammer" veikia kaip universalus universalus plaktukas, puikiai tinkantis ne tik automobilio remontui, bet ir kitoms užduotims atlikti. Dėl savo funkcijų spektro, įskaitant naudojimą elektromechaninėje įrangoje, grindų plytelių montavimą ir namų turto priežiūrą, tai yra vienintelis įrankis, kurio jums reikės.

5. Lengva naudoti: Šį automobilio įlenkimų taisymo plaktuką galima išardyti ir pakeisti devyniomis skirtingo dydžio galvos dalimis, suderintomis su bakstelėjimo rašikliu, kad būtų galima pataisyti nelygius automobilio lakštinio metalo paviršius nepažeidžiant dažų. Tai geriausias įrankis paprastoms operacijoms ir profesionaliems rezultatams.

Visi atsiliepimai

2023-10-23

/

Pirkėjas

Bom produto, bom vendedor.


Susiję produktai