Vaikų saugos lizdas uždengia lizdų apsaugas Vaikams neįveikiamo kištuko dangteliai Saugus daugkartinio naudojimo lizdas uždengia vaikų saugumą mažiems vaikams

€2.55 €5.08

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Silk
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo vaikus nuo elektros smūgių naudodami šiuos elektros lizdų kištukinius dangtelius. Jie turi paslėptą sagtį ir nematomą traukimo žiedų dizainą, todėl jie yra saugūs ir patikimi. Juos nėra lengva pritraukti vaiko dėmesį ir juos lengva įdiegti. Pakuotėje gausite pakankamą kiekį dangtelių. Užsisakykite dabar ir mėgaukitės ramybe!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Child Safety Outlet Covers

Viengubas svoris:apie 5g

Dydis: apie 3 * 2 * 2 cm / 3 * 3 * 2 cm / 3,5 * 3,5 * 2 cm

Pakuočių sąrašas:

10 * Vaikų saugos lizdų dangteliai

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengvas ir saugus pašalinimas: Šie kištukų dangteliai turi paslėptą sagtį ir nematomus traukimo žiedus, kurie leidžia lengvai juos ištraukti, kai norite naudoti maitinimo lizdą. Tai neleidžia jūsų vaikui netyčia paliesti elektros lizdo, nes jie turi antielektrinio smūgio dizainą, kuris apsaugo jo saugumą.

2. Vertingas rinkinys: Šie kištukiniai dangteliai gali prisitaikyti prie bet kokių elektros lizdo angų, nesvarbu, ar tai būtų dvi, ar trys skylės. Juos lengva įdiegti ir pašalinti. 10vnt pakuotės pakanka jūsų namams arba kaip graži dovana. (151 simbolis)

3. Atsparus aukštai temperatūrai ir patvarus: Šie kištukiniai dangteliai yra antipireniniai ir atsparūs dilimui dėl ABS medžiagos, iš kurios jie pagaminti. Jis gali ištverti aukštą temperatūrą be deformacijos. Tai taip pat apsaugo jūsų išleidimo angas nuo dulkių ir vandens, todėl jos yra saugios ir patikimos.

4.Ramybė ir stilius: Šie kištukiniai dangteliai yra baltos spalvos, kuri papildo jūsų elektros lizdus ir padidina jūsų namų grožį. Jie taip pat atgraso jūsų vaikus nuo žaidimo su lizdais, užtikrindami jų saugumą ir jūsų komfortą. (173 simboliai)

5. Patogu įdiegti: Nenaudodami įrankių, vyresnieji ir suaugusieji gali greitai ir lengvai įdiegti bet ką. Vaikų saugos lizdų dangteliai yra idealaus dydžio, užima labai mažai vietos ir yra gana lengvai perkeliami.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai