22L Išmaniojo jutiklio šiukšliadėžė su ekranu, C tipo įkrovimas Automatinis atidaromas šiukšlių konteineris virtuvei Vonios kambarys Tualetas Išmanusis Namai

€12.81 €19.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Style - Touchpad
  • Is Smart Device - no
  • Type - Induction Type
  • Shape - Rectangular
  • Structure - Standing
  • Model Number - Touchless Trash Can
  • Origin - Mainland China
  • Input power - 5W
  • Material - ABS, ABS+PP+electronic components
  • Weight - about 1.5kg

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Higieniškas ir išmanusis: išmanioji šiukšliadėžė suteikia lengvą ir sanitarinę atliekų šalinimo patirtį su automatiniu jutiklio atidarymo dangčiu.Jos pažangūs jutikliai aptinka judesius 10 colių diapazone, todėl patogu naudoti be kontakto su nešvariomis šiukšlėmis.

2. Lengvas šiukšlių išmetimas: atsisveikinkite su netvarkingu maišelio pakeitimu. Mūsų išmanioji šiukšliadėžė suteikia galimybę greitai ir be vargo pakeisti krepšį su 1 paprastu pakėlimu ir traukimu. Laikykite rankas švarias ir be sąlyčio su šiukšlėmis, tuo pačiu išlaikydami švarią erdvę.

3.Vieno paspaudimo ilgo įjungimo režimas: Sukurtas maisto gaminimo ar valymo scenoms, "Smart Trash Can" išvengia dažno atidarymo ir uždarymo vienu spustelėjimu ilgo įjungimo režimu. Tai suteikia pauzę jūsų kasdieniam malimui, todėl tokios užduotys kaip lupimasis ar daržovių pasirinkimas yra lengvas be pertraukų.

4.Greitas dangčio atsakas: Dėl didelio našumo lustų plokštės mūsų išmaniosios šiukšliadėžės dangtis greitai ir sklandžiai atsidaro kiekvieną kartą, kai jį naudojate. Turėdami greitą reagavimo laiką, galite akimirksniu išmesti šiukšles be jokių vėlavimų ar sunkumų.

5. Uždelstas uždarymas: patirkite mūsų "Smart Trash Can" infraraudonųjų spindulių jutiklio, kuris automatiškai identifikuoja objektus jutimo srityje, patogumą. Mūsų atidėto uždarymo technologija užtikrina be rūpesčių šalinimą, nes dangtis prisitaiko prie esančių objektų.

Visapusiškas išmanusis valdymas reiškia lengvą valdymą, greitą pakuotę su 1 traukimu ir 1 pakėlimu. Konfigūruokite naudodami didelio našumo lustų plokštę ir infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris atpažįsta objektus jutimo srityje.

Specifikacijos: Medžiaga: ABS + PP + elektroniniai komponentai

Įėjimo galia: 5W

Svoris: apie 1.5kg

Produkto dydis: (apytiksliai) 21.5 * 27.5 * 35cm / 8.46 * 10.83 * 13.78 colių

Pakuotės dydis: (apytiksliai)22.5 * 28.5 * 36cm / 8.86 * 11.22 * 14.17 colių

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakavimo sąrašas: 1 * Išmanioji šiukšliadėžė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai