LED piešimo lenta Lengva A5 piešimo lenta Plastikas Sukurkite paveikslus Puikus LED piešinys A5 sekimo lenta "Pasidaryk pats" šviesos pagalvėlių rinkinys

€3.19 €6.65

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Does Not Apply
  • Folded - No
  • Promotion Ruler - No
  • Ruler Type - Cage
  • Origin - Mainland China
  • Material - Other
  • Type - Ruler

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

LED piešimo lenta Lengva A5 piešimo lenta Plastikiniai sukurti paveikslus Puikus LED piešinys A5 sekimo lenta "Pasidaryk pats" šviesos pagalvėlių rinkinys

Specifikacijos:

Skirtingai nuo kitų panašių gaminių, A5 LED sekimo piešimo lenta yra pakankamai didelė deimantų dažymui, trafaretui, 2D animacijai, kaligrafijai, įspaudimui, iškarpų užsakymui, tatuiruočių perkėlimui, eskizams ar srautiniam perdavimui. Taip pat galite jį naudoti kaip gražią gimtadienio dovaną.

Palyginti su kitais panašiais produktais, LED kopijavimo plokštė priima 13000K-170000k spalvų temperatūrą ir aukštos kokybės LED karoliukų dizainą, kuris gali suteikti be mirgėjimo ir ryškią šviesą, todėl jūsų akys tampa patogesnės. Be to, jame taip pat yra patogus USB laidas.

Jis pagamintas iš plastikinės medžiagos. Kopijavimo lenta palengvina ir paaiškina vaizdo sekimą, aiškiai apšviesdama vaizdą nuo šviesos, einančios per popierių.

Šio gaminio ilgis yra 18,7 cm, o plotis - 18 cm. Stilius A yra 3 reguliuojamo ryškumo lygių tipas, stilius B yra laipsniškas reguliuojamas ryškumas, o C stilius yra 6 reguliuojamo ryškumo lygiai.

Šis produktas puikiai tinka namams, namų ūkiui, bendrabučiui, biurui, mokyklai ir kt.

Elemento pavadinimas: A5 Piešimo lenta

Medžiaga: kita

Šviesos šaltinis: 22 šviesos diodai

be mirgėjimo Šviesos spalvos temperatūra: 13000K-170000k Balta

Galia: 2.5W

Liumenys: 24-26LM

Darbinis įtampa: DC / AC 5V

Informacija apie dydį:

LxWxH: 18.7cm x 18cm / 7.36" x 7.09" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x A5 piešimo lenta

1 x USB kabelis

1 x Vartotojo vadovas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai