spintos sausintuvas Daugkartinio naudojimo pakabinamas daugkartinio naudojimo sausintuvas Drėgmės pakuotės Pakabos spinta Nešiojami drėgmę sugeriantys maišeliai

€5.29 €10.60

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Closet Dehumidifier Reusable
  • Moisture Absorber Type - Moisture Absorber Bags
  • is_custermized - No
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Higroskopinį turinį galima pakeisti: Skirtingai nuo kitų sausintuvų, šį gaminį galima pakartotinai naudoti pakeičiant higroskopinį turinį pakabinamos dėžutės viduje, kurį galima lengvai nuimti ir vėl užpildyti.

2. Drėgmės sugėrimas ir sulaikymas: Šis spintos sausintuvas naudoja kalcio chloridą, kad sugertų drėgmę iš oro ir laikytų ją sandariame inde, neleidžiant jai patekti atgal į aplinką.

3. Apsauginio kablio dizainas: Mūsų spintos sausintuvas daugkartinio naudojimo turi išskirtinį kabliuką, kuris saugiai pritvirtinamas prie bet kurio strypo ar lentynos. Skirtingai nuo kitų kabliukų, kuriuos lengva numesti, mūsų stiprus kabliukas užtikrina, kad sausintuvas išliktų vietoje ir atliktų savo darbą.

4. Lengvas vandens šalinimas: Naudodami lankstų ir kilnojamą vandens surinktuvą, galite lengvai nuimti sausintuvo dugną ir išpilti vandenį. Daugiau jokio vargo ar netvarkos.

5. Platus pritaikymo spektras: Nesvarbu, ar jums reikia viešbučio spintelės pagalbininko, buitinio spintos pagalbininko, virtuvės spintelės pagalbininko ar bendrabučio pagalbininko, šis produktas gali patenkinti jūsų poreikius ir išlaikyti jūsų erdvę sausą.

Aprašymas:

Laikykite savo spintą sausą su šiuo spintos sausintuvo fiksatoriumi. Jis gali sugerti drėgmę iš oro ir kvapus. Jis turi tvirtą kabliuką, kuris gali pritvirtinti prie bet kurio strypo ar stovo. Vandens rezervuarą lengva ištuštinti pasukus lid.It jis yra ekologiškas ir daugkartinio naudojimo, tiesiog išdžiovinkite saulėje ir vėl naudokite.

Funkcijos:

1. Produkto pavadinimas: Sausintuvas

2. Produkto medžiaga: sausintuvas ABS, PP, sausintuvo maišelis kalcio chloridas

3. Gaminio svoris: sausintuvas 209g, sausinimo maišelis 110g

4. Produkto dydis: 22 * 8.5cm / 8.66 * 3.34in

Malonūs patarimai:

Produkto dydis / nuotraukos matuojamos ir daromos rankiniu būdu, prašau atleisti už nedidelį nukrypimą.

Pakuočių sąrašas:

sausintuvas*1

arba

Sausinimo maišelis*1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai