nešiojamas ventiliatorius aplink kaklą be ašmenų įkraunamas mini ventiliatorius be triukšmo vasaros reikmenys ilgai veikiantis elektrinis ventiliatorius mokymuisi

€21.00 €42.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Is Foldable - No
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Būkite vėsūs ir patogūs naudodami mūsų laisvai reguliuojamą asmeninį ventiliatoriaus oro kondicionierių su LED apšvietimu. Turėdami iki 17 valandų energijos kaupimo, gamindami maistą ar užsiimdami lauko veikla išliksite vėsūs! Neleiskite, kad šiluma pasiektų jus šią vasarą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kaklo ventiliatorius

Produkto pakuotės dydis: apie 22 * 20 * 6,8 cm / 8,66 * 7,87 * 2,68 colio

Gaminio svoris: apie 428g

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Kaklo ventiliatorius

1vnt * Įkrovimo laidas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugus ir ilgalaikis: Pagamintas iš maistinės TPE medžiagos, šis kaklo ventiliatorius pasižymi lankstumu ir ilgaamžiškumu. Be vargo sureguliuokite ventiliatorių bet kokiu kampu, kad užtikrintumėte maksimalų komfortą.

2. Besiūlis aušinimas: patirkite stiprų ir pastovų vėjelį iš mūsų kaklo ventiliatoriaus, turinčio dviejų kanalų oro įsiurbimo angą ir variklį be šepetėlių.Esant mažam triukšmui dirbant, šis asmeninis ventiliatoriaus dizainas užtikrina sklandų aušinimą, netrikdydamas aplinkinių.

3. LED apšvietimo režimas: Mūsų kaklo ventiliatorius pasižymi prašmatniu dizainu, kuris pateikiamas su LED apšvietimo funkcija. Sužavėkite savo bendraamžius savo lengvu stiliumi. Ilgai paspauskite jungiklį 3 sekundes, kad įjungtumėte šviesą, ir jis automatiškai pakeičia spalvą.

4. Ilgai veikianti baterija: Su įmontuota 4000 mAh ličio baterija, šis kaklo ventiliatoriaus oro kondicionierius palaiko iki 17 valandų energijos kaupimą, todėl jums nereikia jo dažnai įkrauti. Mėgaukitės vėsiu vėjeliu visą dieną su šiuo patogiu ir nešiojamu kaklo ventiliatoriumi.

5. Aušinimas lauke: pagerinkite savo vėsinimo patirtį naudodami šį kaklo ventiliatorių. Nesvarbu, ar jis skirtas važiuoti, dirbti ar žygiuoti, jis leidžia jums atvėsti ir atsigaivinti, nepakenkiant komfortui.Puikiai tinka tiems, kurie dažnai būna lauke ir nori patogiai jaustis gamindami maistą, mokydamiesi ar vaikščiodami.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai