Šiukšlių maišai Sutraukiamas šiukšlių maišas Storas anti-lašelinis šiukšlių maišas Virtuvės šiukšlių maišas, tinkamas miegamojo virtuvės biurui

€6.01 €10.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Trash Bag Type - Stringing Type
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Specifikacija:

Pavadinimas: Garbage bag

Dydis: (apytiksliai) 45 * 50 * 4 cm / 17.72 * 19.69 * 1.57 colių

Svoris: 50g/roll

Lengva naudoti: šiukšlių maišas priima automatinį atidarymo ir uždarymo dizainą, taupydamas laiką ir energiją. Nereikia jo surišti rankiniu būdu, tiesiog patraukite traukiamą raištelį, kad maišas būtų užsandarintas per kelias sekundes.

Nelengva sulaužyti: mūsų šiukšlių maišai yra pagaminti iš aukštos kokybės PE medžiagos ir yra 15 ritinių ilgalaikiam naudojimui. Nereikia jaudintis, kad jis plyš ar nutekės.

Saugus naudoti: Pagamintas iš patvarios medžiagos, su storu sutraukiamu raišteliu, be blogo kvapo, labai patogus šiukšlių šalinimui. Turėdami patvarius ir saugius maišus, galite drąsiai išmesti šiukšles.

Pakankamai vietos: Mūsų šiukšlių maišai yra pakankamai dideli, kad išlaikytų jūsų šiukšliadėžę neperpildyti ir talpintų skirtingo dydžio šiukšliadėžes, kad atitiktų visus jūsų reikalavimus. Yra įvairių dydžių.

GRAŽUS IR ELEGANTIŠKAS: Šie šiukšlių maišai yra paprasti ir elegantiški ir nepakenks jūsų namų išvaizdai. Spalvos yra juodos ir baltos, todėl galite pasirinkti tą, kuri tinka jūsų stiliui.

pakuočių sąrašas:

5/10/20 ritinių šiukšlių maišų (15 vienetų ritinyje)

Pastabos:

Konversija: 1 cm = 10 mm = 0,39 colio.

Dėl rankinio matavimo gali būti nuo 0 iki 1 cm paklaida.įspėti.Prieš priimdami sprendimą dėl pirkimo, atidžiai patikrinkite.

Dėl skirtingų monitorių produkto nuotraukos spalva gali skirtis nuo tikrosios spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai