Vyriškas ir moteriškas keitiklis 8K 60HZ PD prailginimo jungtis 20Gbps 140W C tipo įkrovimo adapteris OTG adapterio įkrovimo keitiklis

€2.74 €7.61

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Compatible Brand/Model - None
  • Brand Name - Rondaful
  • Accessories Type - Adapter
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Padarykite žaidimų ir vaizdo įrašų žiūrėjimo patirtį patogią naudodami mūsų 180 laipsnių U formos C alkūnės įkrovimo adapterį.Šis adapteris leidžia patogiau laikyti įrenginį keičiant laido kryptį. Dėl 140 W / 20 Gbp galios jis puikiai tinka nešiojamiesiems kompiuteriams, mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.

Specifikacijos:

Modelis: c tipo vyriškas ir moteriškas U tipas 13.5MM

Taikomi modeliai: nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, žaidimų konsolės

Sąsajos forma

C patinas į C patelę U tipas 13.5mm

Pakuočių sąrašas:

180 laipsnių kampo USB C adapteris*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogi kabelio kryptis: Šis 180 laipsnių U formos konstrukcinis adapteris keičia kabelio kryptį, kad galėtumėte patogiau laikyti mašiną ir išvengti susidėvėjimo, kurį sukelia per didelis kabelio lenkimas.

2. Patobulintas ryšys: Su išėjimo srove iki 140W 28V / 5A ir 20Gbps duomenų perdavimo greičiu, mūsų 180 laipsnių kampo USB C adapteris iš esmės keičia jūsų darbo efektyvumą.

3. Didelės raiškos vaizdo ir garso įrašai: pagerinkite žiūrėjimo patirtį naudodami mūsų 180 laipsnių kampo USB C Adapter.It palaiko 8K vaizdo signalo ir garso perdavimą, suteikdamas krištolo skaidrumo, dinamiškus vaizdus ir nuostabius garso efektus.

4. Plačiai taikomas: Šis 180 laipsnių kampo USB C adapteris gali prisijungti prie įvairių žaidimų konsolių, USB C šakotuvų / dokų stočių ir kitų C tipo įrenginių, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai.

5.Lengva valdyti: 180 laipsnių kampo USB C adapteris gali pasigirti sklandžiu ryšiu, nereikalaujant išorinių tvarkyklių ar programinės įrangos. Dėl mažo ir lengvo dizaino jį lengva nešiotis krepšyje.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai