Oro kondicionavimo išmetimo žarnos adapteris Nešiojamas oro kondicionierius Išmetimo žarnos jungtis Oro kondicionieriaus priedas namų miegamajame

€5.33 €7.61

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Silk
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagerinkite savo nešiojamojo oro kondicionieriaus patirtį naudodami mūsų patvarią langų adapterio vamzdžio jungtį. Išskirtinis laivas atitinka visų tipų nešiojamus oro kondicionierius, užtikrindamas, kad nepažeistas dokas tarp oro kondicionavimo korpuso ir ventiliacijos žarnos būtų tobulas. Suderinamas su bet kokiu nešiojamu oro kondicionieriumi ir išmetimo žarna, šis gaminys užtikrina stabilų ir efektyvų veikimą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Nešiojama oro kondicionieriaus jungtis

Medžiaga: ABS

spalva: Balta

Produkto dydis:

A: apie 17x17x4cm / 6.69x6.69x1.57in

B:apie 19x19x6cm/7.48x7.48x2.36in

C: apie 18.5x18.5x4cm / 7.28x7.28x1.57in

Produkto svoris: apie 55g, 70g, 90g

Pakuočių sąrašas:

1pc x išmetimo žarna nešiojamam oro kondicionieriui

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengva įdiegti: be vargo sutvarkykite savo oro kondicionieriaus korpusą naudodami lengvai montuojamą ir nepažeistą prijungimo ventiliacijos žarną, turinčią tiksliai suprojektuotas durtuvo jungtis nepertraukiamam oro srautui - mėgaukitės vėsiu ir grynu oru ištisus metus.

2.Pp medžiagos patvarumas: Pagaminta iš PP medžiagos, mūsų nešiojama oro kondicionieriaus išmetimo žarna sukurta taip, kad tarnautų ilgai, patvari ir atspari dilimui, kuri lengvai nerūdys ir nesulūž.

3. Išskirtinė gamyba: Dėl išskirtinio meistriškumo ir puikaus gamybos proceso ši išmetimo žarna pasižymi užapvalintais ir lygiais kampais, tvarkinga ir vienoda išvaizda, užtikrinančia optimalų funkcionalumą.

4. "Universal Match": mūsų išmetimo žarna veikia su bet kokia nešiojama kintamąja srove dėl tikslios pelėsių gamybos. 1:1 formos atidarymas užtikrina hermetišką sandarumą. Laikykite savo namus vėsius be nuotėkių ir nesijaudinkite dėl suderinamumo.

5.Wide Application: Sukurta su maždaug 15 cm / 5.91inch sąsajos skersmeniu, ši išmetimo žarna puikiai suderinama su įvairiais nešiojamų oro kondicionierių modeliais, todėl ji plačiai pritaikoma jūsų aušinimo poreikiams patenkinti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai