A5 sąsiuvinis popierinis dienoraščio sąsiuvinis su elastiniu dirželiu ir žurnalo lipdukais

€13.75 €20.53

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PREMIUM 120g PAPER - pagamintas iš aukščiausios kokybės be rūgščių traškaus balto popieriaus, šis taškų tinklelio sąsiuvinis puikiai tinka naudoti visų rūšių rašiklius, be rašalo kraujavimo į kitą pusę.

AUKŠTOS KOKYBĖS KNYGŲ ĮRIŠIMAS - mūsų kieto viršelio punktyrinis žurnalas buvo įrištas ir susiuvamas naudojant aukščiausios klasės knygų įrišimo procesą, užtikrinant, kad jūsų taškinio sąsiuvinio puslapiai neiškris, net ir dažnai naudojant. Plokščias dizainas leidžia atidaryti nešiojamąjį kompiuterį, kad jis būtų plokščias, todėl galite rašyti ir eskizuoti visais kampais, nepakenkiant stuburo kokybei.

VEGAN FRIENDLY DOT GRID NOTEBOOK - pagamintas iš veganams draugiško, dirbtinės odos dangtelio su užapvalintais kampais, mūsų punktyrinis žurnalas turi daug papildomų funkcijų, kad žurnalas būtų lengvas ir be rūpesčių.Sukurtas su elastinga rašiklio kilpa, rašiklio bandomaisiais puslapiais, raktų kodų lentele, iš anksto atspausdintais rodyklės puslapiais ir išplečiama vidine galine kišene popieriams ar lipdukams tvarkyti, šis taškinis sąsiuvinis puikiai tinka jūsų gyvenimui tvarkyti ir prisiminimams bei pasiekimams užrašyti.

PUIKI DOVANA DRAUGAMS IR ŠEIMOS NARIAMS - pateikta gražioje dovanų dėžutėje, ši taškų sąsiuvinis yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams, verslininkėms, kūrybingiems rašytojams, poetams, menininkams, dizaineriams, studentams ar visiems, kuriems patinka įrašyti savo prisiminimus ir organizuoti savo dienas, sekti įpročius, planuoti valgį, užsirašyti ar naudoti piešdami geriausius šedevrus!

Spalva: mėlyna / rožinė / sidabrinė / violetinė

Medžiaga: PU + popierius

Dydis: maždaug 21 x 14.5cm

Pakuote sudaro:

1X A5 nešiojamasis kompiuteris

"6X" žurnalo lipdukai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai