Motociklo tinklo rankenos apsauga Mobiliojo telefono laikiklis Elastinis silikono dirželis Motorinis telefonas Mount Tether kokybė Silikono saugumo kritimas

€0.27 €0.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Features - Remote Control
  • Origin - Mainland China
  • Charger - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų motociklo telefono laikiklis "Tether" pagamintas iš ekologiškos silikoninės medžiagos ir yra neslystantis ir nenukritęs. Tai lengvas sprendimas, kuris neturės įtakos jūsų įprastam naudojimui ir yra suderinamas su įvairiais važiavimo įrankiais. Atsisveikinkite su telefono numetimu važiuodami su mūsų lengvai naudojamu pririštu.

Funkcijos:

Produkto pavadinimas: Silikoninis mobiliojo telefono laikiklio dirželis

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, oranžinė, mėlyna

Tinka: mobiliesiems telefonams, sporto kameroms ir kt.

Sąrašas:

1 x Motociklas Telefonas Mount Tethe

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Apsauga nuo slydimo: Mūsų motociklo telefono tvirtinimo dirželis užtikrina, kad jūsų brangus įrenginys išliktų vietoje su neslystančiu silikoniniu dirželiu. Apsaugokite savo telefoną nuo slydimo ir užkirskite kelią galimoms avarijoms, mėgaudamiesi duobėtais važiavimais dviračiu.

2.Atsparus dilimui ir tvirtas: Pagamintas iš ekologiškos silikoninės medžiagos, mūsų motociklo telefono laikiklis "Tether" suteikia puikų lankstumą nepakenkiant patvarumui. Jo lankstus ir ištempiamas dizainas užtikrina, kad jūsų įrenginys nebus subraižytas net važiuojant duobėtu keliu.

3. Lengva navigacija: Motociklo telefono "Mount Tether" be vargo išlaiko jūsų telefoną stabilų ir saugų duobėtuose keliuose, todėl galite naršyti, klausytis muzikos, atsiliepti į skambučius ir dar daugiau be jokių trukdžių.

4. Padidinta važiavimo patirtis: iš pagrindų pakeiskite savo kelionę dviračiu naudodami mūsų motociklo telefoną "Mount Tether" - kruopščiai pagamintą su tuščiaviduriu dizainu, kad sumažintumėte svorį ir palengvintumėte valdymą.

5. Universalus suderinamumas: Šis motociklo telefono laikiklis gali saugiai laikyti telefoną ant įvairių važiavimo įrankių, tokių kaip dviračiai, motociklai, elektriniai motoroleriai ir kt.Jį lengva įdiegti ir reguliuoti, jis tinka daugumai telefonų modelių ir vairo dydžių.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai