Dantų šepetėlio laikiklis Puodelis Didelės talpos dantų šepetėlių organizatorius Daugkartinis nešiojamas laikymo dėklas vonios kambario mokyklos stovyklavimui ir kelionėms

€7.62 €15.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Is Smart Device - no
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Saugus naudoti: Šis dantų šepetėlio kelioninis puodelis pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra saugi naudoti ir lengvai valoma. Jis turi gerą sandarumą ir nesandarumą, todėl dantų šepetėlį galite laikyti švarų ir higienišką, kad ir kur eitumėte.

2. Erdvus ir praktiškas: Šis dantų šepetėlio kelioninis puodelis turi didelės talpos dizainą, kuris yra praktiškas ir patogus kelionėms. Į vidų galite įdėti įvairių tualeto reikmenų, tokių kaip dantų šepetėliai, dantų pasta, šukos, skustuvas ir kt. Tai atitinka jūsų kelionių poreikius ir taupo vietą.

3. Kompaktiškas ir sudedamas: Šis dantų šepetėlio kelioninis puodelis sukurtas taip, kad jį būtų galima sudėti į vieną vietą, todėl galite lengvai laikyti jį savo bagaže ar kuprinėje neužimdami daug vietos. Jis taip pat yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį patogu nešiotis.

4. Žavingas ir patogus: Šis dantų šepetėlio kelioninis puodelis turi neslidžią tekstūrą, kuri neleidžia slysti ir nekenkia rankoms.Jis taip pat turi lygų ir apvalų dizainą, kuris yra gražus ir dosnus. Ryški spalva suteikia šiek tiek žavesio ir jūsų kelionėms.

5. Plačiai naudojamas: Šis dantų šepetėlio kelioninis puodelis sukurtas taip, kad padėtų jums išlaikyti burną švarią bet kada ir bet kur. Nesvarbu, ar keliaujate, stovyklaujate ar einate į mokyklą, galite lengvai nešiotis šį puodelį su savimi ir mėgautis kelionės linksmybėmis.

Aprašymai

1. Šis kelioninio dantų šepetėlio laikiklis yra praktiškas ir patogus daiktas jūsų kelionėms.

2. Tai gali išlaikyti jūsų dantų šepetėlį švarų ir higienišką, neleisti patekti dulkėms.

3. Taip pat lengva nešiotis, lygus ir apvalus dizainas, kuris nekenkia jūsų rankoms.

4. Nesvarbu, ar vykstate į komandiruotę, atostogas ar nuotykius kempinge, šis kelioninis dantų šepetėlio laikiklis yra idealus jūsų kelionių partneris.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: ABS

2. Svoris: apie 210g

3. Dydis: apie 21 * 7 * 7cm / 8.27 * 2.76 * 2.76inch

Pakuočių sąrašas:

1vnt X dantų šepetėlio kelioninis puodelis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai