Fotelio rankų užvalkalai, 2Vnt porankių užvalkalas Itin storas ir minkštas PU odinis ištiestos rankos dangtelis atlošams sofos kėdės

€6.72 €14.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Fotelio rankų užvalkalai, 2Vnt porankių užvalkalas Itin storas ir minkštas PU odinis ištiestos rankos dangtelis atlošams Sofos kėdės ELEGANTIŠKA MEDŽIAGA: Puikus dirbtinis PU audinys, pasižymintis dideliu elastingumu, yra atsparus vandeniui, kad geriau apsaugotų jūsų sofą. Nosies porankių dangteliai dengia daugiau kaip 90% audinio kėdės. Mūsų porankių užvalkalai labiau tinka medžiaginei sofai nei odinei sofai.

IŠMATAVIMAI: Ilgis: 48,26-73,66 cm, Plotis: 20,21-30,48 cm, Aukštis: 17,78-26,67 cm.Paprastas dizainas, išplečiamos medžiagos tinka daugumai sofų, atlošų ir kėdžių.

FUNKCIJA: Turėdami porą porankių, ne tik apsaugosite porankius nuo dėmių, bet ir puikiai atrodysite porankiams, jei porankiai atrodys šiek tiek sulūžę ar ne tokie nauji. Jūs esate sofa yra tiesiog naudojama ant porankių dalies, jums tiesiog reikia gauti porankių porą, kad sutaupytumėte pinigų įsigydami naują sofą.

MONTUOTOJAS IR SANDĖLININKAS: Elastiniai porankių dangteliai yra labiau išplečiami. Jis gali puikiai uždengti porankį, kurį nėra lengva stumti ar perkelti. Jums nebereikia jaudintis dėl sunkumų jį naudojant: be gaujos, lengvai montuojamas ir išjungiamas blykste, lengva laikyti dėl savo lengvo svorio.

tipas:A/B/C

Spalva: juoda/ruda/pilka

Medžiaga: dirbtinis PU

Pakuote sudaro:

2 x porankių dangtelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai