3 vnt Nagų valymo šepetys Nagų dailė Manikiūras Pedikiūras Mini minkštas valiklis Dulkių plastikas Nagų šepetėliai Dildės įrankiai Rožinis komplektas Salonas Pagrindinis

€0.47 €0.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Number of Pieces - COMBO
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - AQTOCNA

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1.Premium kokybė ,nagų šepetėlio rankena pagaminta iš maistinio aukštos kokybės plastiko, kuris yra atsparus dilimui, netoksiškas ir beskonis.šeriai yra pagaminti iš lankstaus plastiko, kuris nebus per kietas ar per minkštas, kad subraižytų odą.

2. Lengva naudoti ,dešinės rankos rodomąjį pirštą ir vidurinį pirštą įkiškite į šepetėlio laikiklio dešinę skylę; Nykščiu ir delnu pritvirtinkite kairę šepetėlio laikiklio pusę taip, kad galėtumėte laikyti šepetėlį comfortably.so lengva valyti smulkias dalis, pvz., nagų siūles.

3. Praktiškas rankenos dizainas, lengvas ir patogus dydis, gali būti pakabintas ant kablio, nėra laikinos vietos, lengva laikyti.taip pat galite įdėti jį į savo bagažą, kai keliaujate, jei reikia.

4.Daugiafunkcis, jis gali būti naudojamas ne tik kaip nagų valiklis, bet ir gali būti naudojamas tarpų valymui jūsų namuose.tinka valyti virtuvėje, vonios kambaryje, sodo namelio kriauklėje, namuose, biure, kelionėse ir pan., Taip pat nagų dailės naudojimui.

5.Tvirtos ir ilgaamžės- šios nagų šepetėlių rankenos yra pagamintos iš tvirto plastiko, kurį nelengva sulenkti.šereliai pagaminti iš lankstaus plastiko, ne per kieti ir ne per minkšti, kurie nesubraižys jūsų odos.patvarūs ilgalaikiam naudojimui.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė.

Elemento pavadinimas: nagų valymo šepetėlių rinkinys

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 16cm / 6.3in * 10.5cm / 4.13in

Kiekis: 3 vnt

Komplektą sudaro:

3 Dalių nagų valymo šepetėlių komplektas

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai